Ингридиенты Для омлета:
Яйца сырые - 8 шт.,
Молоко - 50 мл.,
Перец красный молотый - щепотка,
Соль по вкусу.
Для внутренности:
Печенка куриная - 250 г.,
сметана - 2 ст.л.,
соль, перец по вкусу,
масло растительное для жарки
Сыр тертый для посыпки,
сметана на подачу.
|
Інгредієнти йогурт вишневий-2 емкости по 125гр
фруктоза-2 емкости
яйця-5шт (великих)
рослинне масло-0, 5 емкости
борошно-3 емкости
чорна смородина-мнооооого
Спосіб приготування А саме приготування дуже просте . . . дуже схоже на бісквіт:
Яйця + фруктоза --- збити до пишної білої маси, если слід від ложки повільно затекает.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
312
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
27.03.2010
|
Інгредієнти Для тіста: 3 яйця, 2 чашки цукру, 1 чашка рослинного (соняшникової) олії, 1 чашка фанти, 3-3,5 чашки борошна,
1 пачка розпушувача. (1 чашка-200 мл. )
Для крему: 400 мл. вершків, 2 пакетики закріплювача для вершків, 400 мл. сметани, 2 пакетика ванільногно цукру, кориці.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
378
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
27.03.2010
|
Інгредієнти яблука - 2 шт
цукор коричневий - 1 склянку з гіркою
масло вершкове - 150 гр
яйця - 1 шт
борошно - 1 склянка
мелений мигдаль - 1/2 сткана
молоко - 3 ст. л
Для соусу (за бажанням):
вершки жирністю 20% - 1/2 склянки
масло вершкове - 20 гр
цукор коричневий - 1/3 склянки
Спосіб приготування Починаємо з того, що ставимо на плиту ємність з вершковим маслом на небольшой вогонь.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
487
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
27.03.2010
| |