Ингридиенты 3 стейка из тунца (свежие либо размороженные)
1/4 стакана сухого красного вина
1 ст.л. уксуса бальзамик
Морская соль, перец
Оливковое масло
Метод приготовления Стейки приправить солью и перцем, втереть рукой в мясо.
Раскалить на сковороде оливковое масло, обжарить стейки по 1 минуте с каждой стороны.
|
Ингридиенты 1. Филе судака;
2. столько же жирной мякоти свинины;
3. 1 сырой картофель;
4. 3 ст.л. подсолнечного масла;
5. соль, белый перец, темный перец большого помола, мускатный орех - все на кончике ножа, сухие травки (петрушка, укроп), чеснок, шафран для цвета;
6.
|
Інгредієнти 1,5 кг картоплі
цибуля ріпчаста 300 г
250 мл молока
50 г вершкового масла
Тортільяс 6 шт.
сіль по-смаку
олія рослинна
Спосіб приготування Картоплю миємо, чистимо, ставимо варитися з додаванням солі.
Цибулю чистимо, миємо, дрібно ріжемо і пасеруємо в невеликій кількості рослинної олії до м'якості.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
374
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
26.03.2010
|
Інгредієнти Борошно пшеничне - 4 склянки, яйце - 1 шт. вода - 1 стакан, масло рослинне для прошарку тесту - 3 ст. ложки, баранина - 500 г. цибуля ріпчаста - 150 р. жир -50 р. сіль, спеції за смаком.
Спосіб приготування З борошна, яєць, солі, води приготувати круте тісто, витримати його 30-40 хвилин.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
329
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
26.03.2010
|
Інгредієнти 115 г слів. масла
200 г вівсяних пластівців
115 г роздроблених горішок (або я брала очищені зернятка від насіння)
55 г борошна
2 ст. л. сахарного сиропу-Zuckersirup (я думаю, можна замінити медом)
85 г цукру (Rohzucker)
Спосіб приготування Борошно перемішати з вівсяними пластівцями, горіхами (зернятками).
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
359
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
26.03.2010
|
Інгредієнти пачка листкового тіста
упаковка шинки будь-який (я брала копчену і варену)
сиру-грам 300
масло вершкове-200гр.
зубчик часнику
пару гілочок петрушки
дрібку солі
Спосіб приготування Листкове тісто розморозити (хвилин 10). До цього я вже приготувала мастило-взяла масло розтопила до кімнатної температури, дрібненько порізала петрушку і натерла часник, змішала все-вийшло таке "масло з приправами" (його до речі в магазині можна купити, вже готове продається, принаймні у нас).
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
333
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
26.03.2010
| |