Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Март 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Март » 26
    Ингридиенты 3 стейка из тунца (свежие либо размороженные) 1/4 стакана сухого красного вина 1 ст.л. уксуса бальзамик Морская соль, перец Оливковое масло Метод приготовления Стейки приправить солью и перцем, втереть рукой в мясо. Раскалить на сковороде оливковое масло, обжарить стейки по 1 минуте с каждой стороны.
    Категория: Главные блюда | Просмотров: 387 | Добавил: therrint | Дата: 26.03.2010

    Ингридиенты 1. Филе судака; 2. столько же жирной мякоти свинины; 3. 1 сырой картофель; 4. 3 ст.л. подсолнечного масла; 5. соль, белый перец, темный перец большого помола, мускатный орех - все на кончике ножа, сухие травки (петрушка, укроп), чеснок, шафран для цвета; 6.
    Категория: Главные блюда | Просмотров: 301 | Добавил: therrint | Дата: 26.03.2010

    Інгредієнти 1,5 кг картоплі цибуля ріпчаста 300 г 250 мл молока 50 г вершкового масла Тортільяс 6 шт. сіль по-смаку олія рослинна Спосіб приготування Картоплю миємо, чистимо, ставимо варитися з додаванням солі. Цибулю чистимо, миємо, дрібно ріжемо і пасеруємо в невеликій кількості рослинної олії до м'якості.
    Категория: Випічка | Просмотров: 374 | Добавил: therrint | Дата: 26.03.2010

    Інгредієнти Борошно пшеничне - 4 склянки, яйце - 1 шт. вода - 1 стакан, масло рослинне для прошарку тесту - 3 ст. ложки, баранина - 500 г. цибуля ріпчаста - 150 р. жир -50 р. сіль, спеції за смаком. Спосіб приготування З борошна, яєць, солі, води приготувати круте тісто, витримати його 30-40 хвилин.
    Категория: Випічка | Просмотров: 329 | Добавил: therrint | Дата: 26.03.2010

    Інгредієнти 115 г слів. масла 200 г вівсяних пластівців 115 г роздроблених горішок (або я брала очищені зернятка від насіння) 55 г борошна 2 ст. л. сахарного сиропу-Zuckersirup (я думаю, можна замінити медом) 85 г цукру (Rohzucker) Спосіб приготування Борошно перемішати з вівсяними пластівцями, горіхами (зернятками).
    Категория: Випічка | Просмотров: 359 | Добавил: therrint | Дата: 26.03.2010

    Інгредієнти пачка листкового тіста упаковка шинки будь-який (я брала копчену і варену) сиру-грам 300 масло вершкове-200гр. зубчик часнику пару гілочок петрушки дрібку солі Спосіб приготування Листкове тісто розморозити (хвилин 10). До цього я вже приготувала мастило-взяла масло розтопила до кімнатної температури, дрібненько порізала петрушку і натерла часник, змішала все-вийшло таке "масло з приправами" (його до речі в магазині можна купити, вже готове продається, принаймні у нас).
    Категория: Випічка | Просмотров: 333 | Добавил: therrint | Дата: 26.03.2010