Главная » 2010 Март 26 » Самбуса бараки (пиріжки листкові) таджицькі
19:01 Самбуса бараки (пиріжки листкові) таджицькі | |
ІнгредієнтиБорошно пшеничне - 4 склянки, яйце - 1 шт. вода - 1 стакан, масло рослинне для прошарку тесту - 3 ст. ложки, баранина - 500 г. цибуля ріпчаста - 150 р. жир -50 р. сіль, спеції за смаком.Спосіб приготуванняЗ борошна, яєць, солі, води приготувати круте тісто, витримати його 30-40 хвилин. Потім розкачати у великі коржики товщиною 1 мм, змастити маслом, скрутити у вигляді рулету, нарізати невеликими шматочками і знову розкачати. На розкатане тісто викласти фарш і надати пиріжкам форму трикутника, прямокутника або півмісяця. Випікати самбусу можна в духовці.Приготування фаршу М'якоть баранини пропустити через м'ясорубку і перепечеться з цибулею і маслом. | |
|
Всего комментариев: 0 | |