Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Март 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Март » 26 » Самбуса бараки (пиріжки листкові) таджицькі
    19:01
    Самбуса бараки (пиріжки листкові) таджицькі

    Інгредієнти

    Борошно пшеничне - 4 склянки, яйце - 1 шт. вода - 1 стакан, масло рослинне для прошарку тесту - 3 ст. ложки, баранина - 500 г. цибуля ріпчаста - 150 р. жир -50 р. сіль, спеції за смаком.

    Спосіб приготування

    З борошна, яєць, солі, води приготувати круте тісто, витримати його 30-40 хвилин. Потім розкачати у великі коржики товщиною 1 мм, змастити маслом, скрутити у вигляді рулету, нарізати невеликими шматочками і знову розкачати. На розкатане тісто викласти фарш і надати пиріжкам форму трикутника, прямокутника або півмісяця. Випікати самбусу можна в духовці.
    Приготування фаршу
    М'якоть баранини пропустити через м'ясорубку і перепечеться з цибулею і маслом.
    Категория: Випічка | Просмотров: 330 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0