Інгредієнти борошно 3 скл.
молоко 1 скл. тепле
цукор 3 ст. ложки
дріжджі 1 пачка сухих
сіль 1 ч. л.
маргарин 200 грам (розм'якшеного при кімнатній температурі)
***
для здобного тесту додати 3 яйця.
виставила, як варіант від abljabra, хоча є відмінності
Спосіб приготування Не заради рейтингу, а щоб бачив люд, що можна спекти з цього тесту http://koolinar.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
296
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
31.03.2010
|
Ингридиенты голова свиная свежая (сырая) купленная – (половина. Причём у неё уже не было языка, глаза, уха и мозга. Так что даже меньше половины, около 2,5 кг веса)
хвост говяжий – четыре самых мясистых кусочка, около 1 кг весом
вода питьевая – до подходящего уровня
луковица неочищенная - 1 штука
морковь свежая среднего размера – 1 штука
перец чёрный горошком – сколько желаете.
|
Ингридиенты цветная капуста(можно замороженная) 700 гр.
фасоль стрючковая - 300 гр.
куриный окорочёк-500 гр.
масло топленое либо сливочное-50 гр.
сметана-сто гр.
сыр-сто гр.
лук-1 шт.
соль, перец.
Метод приготовления отвариваем в подсоленой воде фасоль и капусту, окрочек нарезаем кусками, и тушим на топленом либо сливочном масле,добавляем лук, тушим 15 минут при закрытой крышке,разбавляем 50 гр.
|
Інгредієнти 3 невеликих яблука
0,5 склянки чорної смородини (або ще 1 яблуко)
2 столові ложки меду
для тіста:
125 г вершкового масла
150 г цукру
2 яйця
2 столові ложки какао-порошку
125 г борошна
0,5 чайної ложки соди
1 столова ложка міцної кави
Спосіб приготування Яблука очистити, нарізати середніми кубиками і розкласти в один шар у вогнетривкої формі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
347
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
31.03.2010
|
Інгредієнти листкового бездріжджового тісто 1 упаковка 400 гр.
Рікотта 250 гр.
Молоко 600 мл.
Яйця 2 шт.
Цукрова пудра 7 ст. л.
Борошно 4 ст. л.
Ванільний цукор 1-2 пакетика
Свіжа малина.
Спосіб приготування Тісто, не раскативая, розрізати гострим ножем на 12 частин, наколоти виделкою.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
321
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
31.03.2010
| |