Главная » 2010 Март 26 » Кистибий (полегшений варіант)
19:27 Кистибий (полегшений варіант) | |
Інгредієнти1,5 кг картопліцибуля ріпчаста 300 г 250 мл молока 50 г вершкового масла Тортільяс 6 шт. сіль по-смаку олія рослинна Спосіб приготуванняКартоплю миємо, чистимо, ставимо варитися з додаванням солі.Цибулю чистимо, миємо, дрібно ріжемо і пасеруємо в невеликій кількості рослинної олії до м'якості. Молоко нагріваємо у мікро. Если картопля свариться, воду зливаємо в окрему ємність (може знадобитися). У картоплю додаємо вершкове масло і пасеровану цибулю, товчемо, додаємо молоко, вимішуємо. Пюре не повинно бути рідким. Беремо корж, викладаємо 2 ст. л. з гіркою пюре, розмазується. Далі звертаємо як на фото . . . Розрізаємо навпіл, обсмажуємо на олії з обох сторін. Приємного чаювання! Про рецептіОригінал: Готове прісне тісто обробити на шматки приблизно по 75-80 гр, розкачати з них тонкі круглі коржі і Ожаров на розпеченому сухій сковороді з обох сторін. Готові коржі щільно загорнути в полотнянную серветку, щоб вони не охололи і стали помягче . . . Кухня це - татарська . . . | |
|
Всего комментариев: 0 | |