Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Март 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Март » 26 » Кистибий (полегшений варіант)
    19:27
    Кистибий (полегшений варіант)

    Інгредієнти

    1,5 кг картоплі
    цибуля ріпчаста 300 г
    250 мл молока
    50 г вершкового масла
    Тортільяс 6 шт.
    сіль по-смаку
    олія рослинна

    Спосіб приготування

    Картоплю миємо, чистимо, ставимо варитися з додаванням солі.
    Цибулю чистимо, миємо, дрібно ріжемо і пасеруємо в невеликій кількості рослинної олії до м'якості.
    Молоко нагріваємо у мікро.
    Если картопля свариться, воду зливаємо в окрему ємність (може знадобитися). У картоплю додаємо вершкове масло і пасеровану цибулю, товчемо, додаємо молоко, вимішуємо. Пюре не повинно бути рідким.
    Беремо корж, викладаємо 2 ст. л. з гіркою пюре, розмазується. Далі звертаємо як на фото . . .
    Розрізаємо навпіл, обсмажуємо на олії з обох сторін.
    Приємного чаювання!

    Про рецепті

    Оригінал: Готове прісне тісто обробити на шматки приблизно по 75-80 гр, розкачати з них тонкі круглі коржі і Ожаров на розпеченому сухій сковороді з обох сторін. Готові коржі щільно загорнути в полотнянную серветку, щоб вони не охололи і стали помягче . . . Кухня це - татарська . . .
    Категория: Випічка | Просмотров: 375 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0