Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Март 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Март » 27 » Торт "Фанта"
    19:05
    Торт "Фанта"

    Інгредієнти

    Для тіста: 3 яйця, 2 чашки цукру, 1 чашка рослинного (соняшникової) олії, 1 чашка фанти, 3-3,5 чашки борошна,
    1 пачка розпушувача. (1 чашка-200 мл. )
    Для крему: 400 мл. вершків, 2 пакетики закріплювача для вершків, 400 мл. сметани, 2 пакетика ванільногно цукру, кориці.

    Спосіб приготування

    Цукор, яйця збити, додати масло, фантом і ванілін, підсипати муку і розпушувач. Порція розрахована на 1 деко.
    Випікати при 175 ° C 20-25 хвилин і оcтудіть. Для крему збити вершки і додати 2 пачки закріплювача, cметану розтерти з цукром-ванілін.
    Крем нанести на поверхню коржа і посипати корицею чеpез дрібне ситечко.
    Тортик дати "настоятися" 3-4 години.

    Про рецепті

    У цей pаз був "виносної" вaріант (в малеханьких формах)
    Категория: Випічка | Просмотров: 379 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0