Главная » 2010 Март 27 » Торт "Фанта"
19:05 Торт "Фанта" | |
ІнгредієнтиДля тіста: 3 яйця, 2 чашки цукру, 1 чашка рослинного (соняшникової) олії, 1 чашка фанти, 3-3,5 чашки борошна,1 пачка розпушувача. (1 чашка-200 мл. ) Для крему: 400 мл. вершків, 2 пакетики закріплювача для вершків, 400 мл. сметани, 2 пакетика ванільногно цукру, кориці. Спосіб приготуванняЦукор, яйця збити, додати масло, фантом і ванілін, підсипати муку і розпушувач. Порція розрахована на 1 деко.Випікати при 175 ° C 20-25 хвилин і оcтудіть. Для крему збити вершки і додати 2 пачки закріплювача, cметану розтерти з цукром-ванілін. Крем нанести на поверхню коржа і посипати корицею чеpез дрібне ситечко. Тортик дати "настоятися" 3-4 години. Про рецептіУ цей pаз був "виносної" вaріант (в малеханьких формах) | |
|
Всего комментариев: 0 | |