Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Февраль 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Февраль » 18 » Маффін великі та малі
    20:08
    Маффін великі та малі

    Інгредієнти

    Для тіста:
    375г борошна
    185 г цукру
    0. 5 чайної ложки солі
    2 ч. л. розпушувача
    85 г вершкового масла
    1 яйце
    0. 5 склянки молока
    0. 5 склянки ожини
    0. 5 склянки вишні
    Для штрейзела:
    125 г цукру
    85 г борошна
    65 г вершкового масла
    1,5 ч. л. кориці

    Спосіб приготування

    Для штрейзела: змішати всі продукти для нього і добре їх розтерти.
    Борошно просіяти - це додасть легкості.
    У миску кладемо цукор, борошно, розпушувач, сіль, перемішуємо.
    В іншій мисці перемішуємо міксером (я заважала блендером для картопляного пюре - погружной блендер) молоко, масло і яйце.
    Сухі і рідкі продукти перемішуємо до гладкого тіста.
    Тісто ділимо на 2 частини: одна частина для ожинові кексів, другий для вишневих.
    Акуратно в кожну частину замішуємо відповідні ягоди.
    Швидко викладаємо тісто у формочки (на 3/4 форми), посипаємо штрейзелом і ставимо в духовку.
    Випікати близько 20 хвилин, перевіряємо готовність дерев'яною зубочисткою (протикає Маффін паличка повинна бути сухою).

    Про рецепті

    Я робила великі та малі Маффін. На фотках великі - вишневі, а дрібні з ожиною) Тісто вийшло дуже ніжним, а Маффін приємні на смак, не дуже солодкі, в самий раз)
    Категория: Випічка | Просмотров: 350 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0