Главная » 2010 Февраль 18 » Маффін великі та малі
20:08 Маффін великі та малі | |
ІнгредієнтиДля тіста:375г борошна 185 г цукру 0. 5 чайної ложки солі 2 ч. л. розпушувача 85 г вершкового масла 1 яйце 0. 5 склянки молока 0. 5 склянки ожини 0. 5 склянки вишні Для штрейзела: 125 г цукру 85 г борошна 65 г вершкового масла 1,5 ч. л. кориці Спосіб приготуванняДля штрейзела: змішати всі продукти для нього і добре їх розтерти.Борошно просіяти - це додасть легкості. У миску кладемо цукор, борошно, розпушувач, сіль, перемішуємо. В іншій мисці перемішуємо міксером (я заважала блендером для картопляного пюре - погружной блендер) молоко, масло і яйце. Сухі і рідкі продукти перемішуємо до гладкого тіста. Тісто ділимо на 2 частини: одна частина для ожинові кексів, другий для вишневих. Акуратно в кожну частину замішуємо відповідні ягоди. Швидко викладаємо тісто у формочки (на 3/4 форми), посипаємо штрейзелом і ставимо в духовку. Випікати близько 20 хвилин, перевіряємо готовність дерев'яною зубочисткою (протикає Маффін паличка повинна бути сухою). Про рецептіЯ робила великі та малі Маффін. На фотках великі - вишневі, а дрібні з ожиною) Тісто вийшло дуже ніжним, а Маффін приємні на смак, не дуже солодкі, в самий раз) | |
|
Всего комментариев: 0 | |