Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Июнь » 27 » Майже "Данська пиріг" з маком
    18:33
    Майже "Данська пиріг" з маком

    Інгредієнти

    Для тіста: 150г маргарину, 2 жовтки, 2 столові ложки води, 3 столові ложки цукру, дрібка солі, 250 г борошна, 1 чайна ложка розпушувача.
    Для внутренности: 300 г жирного сиру, 150г родзинок, 150-200г цукру, 50г вершкового масла, 2 білки, 2 столові ложки борошна, 2 столові ложки маку, 1 пакетик ваніліну, 1 лимон.
    Для посипання: 50 г вершкового масла або маргарину, 4-6 столових ложок борошна, 2-3 столові ложки цукру, 1 кавова ложка кориці.

    Спосіб приготування

    З перерахованих продуктів пісочне замісити тісто, загорнути у плівку й забрати в холодильник на 30-60 хвилин.
    Сир розтерти з цукром, додати розтоплене вершкове масло, цедру лимона, родзинки, мак, ванілін, борошно і добре перемішати.
    Білки взіть в густу піну і обережно ввести в сирну масу.
    Для посипання: розтопити маргарин, з'єднати його з борошном, цукром і корицею, і приготувати крихту.
    Охолоджене тісто викласти у форму (діаметр 26-28см), змащену олією, разравнять за формою, зробити бортики, наколоти в декількох місцях ножем.
    Зверху на тісто викласти начинку, посипати посипкою і в духовку при 160-180С на 35-40 хвилин.
    Категория: Випічка | Просмотров: 371 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0