Главная » 2009 Июнь 27 » Майже "Данська пиріг" з маком
18:33 Майже "Данська пиріг" з маком | |
ІнгредієнтиДля тіста: 150г маргарину, 2 жовтки, 2 столові ложки води, 3 столові ложки цукру, дрібка солі, 250 г борошна, 1 чайна ложка розпушувача.Для внутренности: 300 г жирного сиру, 150г родзинок, 150-200г цукру, 50г вершкового масла, 2 білки, 2 столові ложки борошна, 2 столові ложки маку, 1 пакетик ваніліну, 1 лимон. Для посипання: 50 г вершкового масла або маргарину, 4-6 столових ложок борошна, 2-3 столові ложки цукру, 1 кавова ложка кориці. Спосіб приготуванняЗ перерахованих продуктів пісочне замісити тісто, загорнути у плівку й забрати в холодильник на 30-60 хвилин.Сир розтерти з цукром, додати розтоплене вершкове масло, цедру лимона, родзинки, мак, ванілін, борошно і добре перемішати. Білки взіть в густу піну і обережно ввести в сирну масу. Для посипання: розтопити маргарин, з'єднати його з борошном, цукром і корицею, і приготувати крихту. Охолоджене тісто викласти у форму (діаметр 26-28см), змащену олією, разравнять за формою, зробити бортики, наколоти в декількох місцях ножем. Зверху на тісто викласти начинку, посипати посипкою і в духовку при 160-180С на 35-40 хвилин. | |
|
Всего комментариев: 0 | |