Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Январь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Январь » 24 » Мій перший в житті киш
    10:04
    Мій перший в житті киш

    Інгредієнти

    для тіста:
    200г сметани,
    200 г маргарину,
    муки, як на пельмені
    1 ч. л. розпушувача,
    для внутренности:
    курячі грудки - 2 штуки,
    стручкова квасоля - 150г,
    цибуля ріпчаста-2 головки,
    картопля відварна - 2 штуки,
    масло вершкове - 30г,
    оливкова олія - 1 стіл. ложка,
    для заливки:
    сир домашній - 200г,
    вершки-10-12% - сто мл,
    яйце - 3 штуки,
    м'ята і зіра по щіпотке,
    сир "Ламбер" - 100г

    Спосіб приготування

    Подивилася я, як mimi, wany05, bart та інші шедеврально печуть киш, і вирішила теж спробувати. Причому зізнаюся, навіть слабко уявляла собі цей пиріг на смак! Виявилося, що 1) це не складно, 2) це дуже смачно і 3) це ситно так, що можна подавати як окремо взяте блюдо. Вся сім'я буде сита і задоволена!
    Значить, замішуємо тісто. От просто беремо і замішуємо з усього того, що написано . . . Масло б тільки розм'якшити . . . Тісто виходить м'яким, не дуже крутим, але до рук не липне. Прибираємо в холодильник.
    Тим часом ріжемо дрібненько грудку, обсмажуємо на маслі.
    Квасоля (я брала заморожену, але це не принципово) обсмажити недовго без масла на розпеченому сковороді.
    Картопля відварити в мундирі і трохи розкришити виделкою, але так, щоб відчувалися шматочки.
    Цибулю ріжемо соломкою і злегка обсмажуємо на злив. маслі. До прозорості.
    З начинкою покінчено.
    З соусом і того простіше. Перемішуємо домашній сир з яйцями, вершками, травками, солимо . . .
    Я взяла форму з роз'ємними бортами, 26 см в діаметрі. Тестом виклала дно, зробила бортики (див. фото). Виклала шарами начинку. Картопля-цибуля-курка-квасоля. Залила все це сумішшю і посипати тертим сиром.
    А тепер відправляємо все це в духовку, виставляємо температуру 150 градусів, і запікаємо годину.
    Итог приголомшливий! Спасибі, дівчата, що подали гарний приклад!

    Про рецепті

    На останній фотографії я спробувала показати як виглядає "Домашній сир". Консистенція вершків, а в ньому творожистие грудочки. Смачний - дуже !!!
    Категория: Випічка | Просмотров: 337 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0