Главная » 2010 Январь 24 » Мій перший в житті киш
10:04 Мій перший в житті киш | |
Інгредієнтидля тіста:200г сметани, 200 г маргарину, муки, як на пельмені 1 ч. л. розпушувача, для внутренности: курячі грудки - 2 штуки, стручкова квасоля - 150г, цибуля ріпчаста-2 головки, картопля відварна - 2 штуки, масло вершкове - 30г, оливкова олія - 1 стіл. ложка, для заливки: сир домашній - 200г, вершки-10-12% - сто мл, яйце - 3 штуки, м'ята і зіра по щіпотке, сир "Ламбер" - 100г Спосіб приготуванняПодивилася я, як mimi, wany05, bart та інші шедеврально печуть киш, і вирішила теж спробувати. Причому зізнаюся, навіть слабко уявляла собі цей пиріг на смак! Виявилося, що 1) це не складно, 2) це дуже смачно і 3) це ситно так, що можна подавати як окремо взяте блюдо. Вся сім'я буде сита і задоволена!Значить, замішуємо тісто. От просто беремо і замішуємо з усього того, що написано . . . Масло б тільки розм'якшити . . . Тісто виходить м'яким, не дуже крутим, але до рук не липне. Прибираємо в холодильник. Тим часом ріжемо дрібненько грудку, обсмажуємо на маслі. Квасоля (я брала заморожену, але це не принципово) обсмажити недовго без масла на розпеченому сковороді. Картопля відварити в мундирі і трохи розкришити виделкою, але так, щоб відчувалися шматочки. Цибулю ріжемо соломкою і злегка обсмажуємо на злив. маслі. До прозорості. З начинкою покінчено. З соусом і того простіше. Перемішуємо домашній сир з яйцями, вершками, травками, солимо . . . Я взяла форму з роз'ємними бортами, 26 см в діаметрі. Тестом виклала дно, зробила бортики (див. фото). Виклала шарами начинку. Картопля-цибуля-курка-квасоля. Залила все це сумішшю і посипати тертим сиром. А тепер відправляємо все це в духовку, виставляємо температуру 150 градусів, і запікаємо годину. Итог приголомшливий! Спасибі, дівчата, що подали гарний приклад! Про рецептіНа останній фотографії я спробувала показати як виглядає "Домашній сир". Консистенція вершків, а в ньому творожистие грудочки. Смачний - дуже !!! | |
|
Всего комментариев: 0 | |