Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Март 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Март » 3 » Пиріг бісквітний з персиками
    12:42
    Пиріг бісквітний з персиками

    Інгредієнти

    Цукровий пісок-2/3 склянки
    Яйця-3 шт
    Борошно-1 стакан
    Сметана-250 гр.
    Цукрова пудра-3 ст. ложки
    Консервовані персики

    Спосіб приготування

    Яйця збити з цукром до міцної піни, поступово вести пуку, не перестаючи збивати суміш. Вийшло тісто вилити на лист, посипаний мукою і випікати при температурі 180 градусів 10-15 хвилин. Під час випікання духовку не відкривати, інакше корж осяде.
    Збити холодну сметану з цукровою пудрою. Змазати що вийшла, сметаною готовий корж і розрізати його навпіл. На одну половину викласти нарізані консервовані персики, накрити другою половиною коржа. Зверху просочити сиропом, залишивши від персиків.
    Категория: Випічка | Просмотров: 422 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0