Главная » 2010 Март 3 » Пиріг бісквітний з персиками
12:42 Пиріг бісквітний з персиками | |
ІнгредієнтиЦукровий пісок-2/3 склянкиЯйця-3 шт Борошно-1 стакан Сметана-250 гр. Цукрова пудра-3 ст. ложки Консервовані персики Спосіб приготуванняЯйця збити з цукром до міцної піни, поступово вести пуку, не перестаючи збивати суміш. Вийшло тісто вилити на лист, посипаний мукою і випікати при температурі 180 градусів 10-15 хвилин. Під час випікання духовку не відкривати, інакше корж осяде.Збити холодну сметану з цукровою пудрою. Змазати що вийшла, сметаною готовий корж і розрізати його навпіл. На одну половину викласти нарізані консервовані персики, накрити другою половиною коржа. Зверху просочити сиропом, залишивши від персиків. | |
|
Всего комментариев: 0 | |