Главная » 2010 Март 30 » Пиріг "Риженький"
19:00 Пиріг "Риженький" | |
Інгредієнти0,5 склянки густого томатного соку, 1 яйце, 1 склянка цукру (якщо пиріг солодкий), сто г маргарину, 1 ч. л розпушувача , 2,5 склянки борошна.Стакан - 250 р. Спосіб приготуванняВсе змішати, вимісити тісто. Воно виходить слухняним та еластичним. Готове - за смаком нагадує пісочне. А колір у нього оранжевенькій. Краще з цього тесту робити несолодкі пироги. У мене була внутренность з цибулею і яйцем. Дуже смачно з м'ясним фаршем. Начинку бязательно посолити, тому що тісто не солимо. | |
|
Всего комментариев: 0 | |