Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Март 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Март » 30 » Пиріг "Риженький"
    19:00
    Пиріг "Риженький"

    Інгредієнти

    0,5 склянки густого томатного соку, 1 яйце, 1 склянка цукру (якщо пиріг солодкий), сто г маргарину, 1 ч. л розпушувача , 2,5 склянки борошна.
    Стакан - 250 р.

    Спосіб приготування

    Все змішати, вимісити тісто. Воно виходить слухняним та еластичним. Готове - за смаком нагадує пісочне. А колір у нього оранжевенькій. Краще з цього тесту робити несолодкі пироги. У мене була внутренность з цибулею і яйцем. Дуже смачно з м'ясним фаршем. Начинку бязательно посолити, тому що тісто не солимо.
    Категория: Випічка | Просмотров: 338 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0