Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Январь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Январь » 28 » Сливове-персиковий булочкопірог і шоколадно-маковий рулет
    10:04
    Сливове-персиковий булочкопірог і шоколадно-маковий рулет

    Інгредієнти

    Тісто:
    Молоко - 300 гр.
    Дріжджі бистрораств. - 7 гр.
    Масло слив. - 70 гр.
    Яйце - 1 шт. (+ 1 шт. Для обмазки)
    Цукор - 6-7 ч. л.
    Сіль - 1 ч. л.
    Борошно - 4-5 скл.
    Внутренность для пирога:
    Сливи свіжі - 300 гр.
    Персики Марино. - 300 гр.
    Внутренность для рулету:
    Шоколад молочний - сто гр.
    Мак - 150 гр.
    Молоко - 2-3 ст. л

    Спосіб приготування

    Давно ще запримітила у кулінара jelena_73 пиріг з булочок, дуже мені ця ідея сподобалася. А сьогодні ще й змійка до рецепту «Бєлкіна гірка» масла у вогонь підлила))) Вирішила і я сьогодні солодкою випічкою своїх побалувати.
    Для початку зробити дріжджове тісто (як правило, кількість продуктів беру на око): в теплому молоці розвести дріжджі, додати розм'якшене вершкове масло, яйце, сіль, цукор, борошно. Тісто має бути трохи рідкуватий. На 1 годину ставимо в тепле місце, щоб як мінімум 2 рази подошо. Для прискорення процесу роблю так (років п'ять тому винайшла цей спосіб): ставлю каструлю з тістом у ванну, поряд кладу душ і пускаю тоненькою струейчкой теплу воду на дно каструлі. Если тісто підійшло, виливаємо його на посипану борошном поверхню і вимішуємо. Тепер можна творити.
    Відрізати маленькі шматочки тіста, розкачати в корж, покласти 1 сливу (без кісточки) і кілька шматочків персика, зашіпнуть краю, сформувати круглу булочку. У форму, змащену маслом викласти плотненько один до 1-го швом вниз булочки, заповнивши всю форму. Змазати збитим яйцем, посипати кунжутним насінням і відправити у попередньо розігріту до 180 С на 20-30 хвилин. Булочкопірог готовий.
    Тим часом з'ясувалося, що в мене ще залишилося чимало тесту. Хотіла відправити у морозилку до кращих часів, але прийшла жаба і почала мене душити: «Як ти смієш, таке м'яке, тепле і ніжне тісто заморожувати?! Воно ж живе, негоже йому мерзнути в морозилці! ». І я вирішила спекти рулет:
    Мак замочуємо в окропі на 15 хвилин до розбухання. Шоколад розтопити в мікрохвильовці, додавши трохи молока. Змішати мак з шоколадом. Тісто тонко розкачати, викласти начинку і згорнути рулетом. Так само відправляємо в духовку на 20 хвилин при 180С.
    Приємного чаювання!

    Про рецепті

    Большущее спасибо jelena_73 за ідею булочкопірога!
    Категория: Випічка | Просмотров: 408 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0