Главная » 2010 Январь 31 » Торт "Яночка" (так назвала моя бабуся)
18:33 Торт "Яночка" (так назвала моя бабуся) | |
Інгредієнтидля тіста:4 яйця 1 склянка цукру 1 склянка борошна 2 ст. л. теплого каву з цукром (готового для вживання) 3-4 ст. л. кислого варення (дика Брусниця) масло 1 ч. л. розпушувача для крему: 200 гр. слив. масло (м'якого) 4-5 ст. л. теплого кави (готового для вживання) 0,5 склянки цукру Спосіб приготуванняяйця відокремити жовтки від білків.спочатку збити жовтки, потім збити білки, до пишної піни і потроху всипати цукор весь час збиваючи. потім влити збиті жовтки, знову весь час збиваючи. поступово всипати 1 склянку борошна і 1 ч. л. Розпушувача і добре розмішати. форма для випічки повинна бути теплою і промазав маслом, духовка повинна бути попередньо нагріта. обережно влити всю масу у форму для випічки. піч спочатку 15 хвилин на повільному вогні (сто °). потім 20-25 хвилин на середньому вогні (150 °). если буде готово (відставати від країв і колір буде золотистий) вимкнути духовку і залишити торт на 10 хвилин. вийняти, просочити каву з цукром. збити крем. если торт охолоне, розрізати уздовж на два коржі. нижню частину промазати кислим варенням, закрити другу коржем, змастити зверху і з боків кремом. прикрасити верх торта за смаком. приємного апетиту !!! | |
|
Всего комментариев: 0 | |