Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Январь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Январь » 31 » Торт "Яночка" (так назвала моя бабуся)
    18:33
    Торт "Яночка" (так назвала моя бабуся)

    Інгредієнти

    для тіста:
    4 яйця
    1 склянка цукру
    1 склянка борошна
    2 ст. л. теплого каву з цукром (готового для вживання)
    3-4 ст. л. кислого варення (дика Брусниця)
    масло
    1 ч. л. розпушувача
    для крему:
    200 гр. слив. масло (м'якого)
    4-5 ст. л. теплого кави (готового для вживання)
    0,5 склянки цукру

    Спосіб приготування

    яйця відокремити жовтки від білків.
    спочатку збити жовтки, потім збити білки, до пишної піни і потроху всипати цукор весь час збиваючи.
    потім влити збиті жовтки, знову весь час збиваючи.
    поступово всипати 1 склянку борошна і 1 ч. л. Розпушувача і добре розмішати.
    форма для випічки повинна бути теплою і промазав маслом, духовка повинна бути попередньо нагріта.
    обережно влити всю масу у форму для випічки.
    піч спочатку 15 хвилин на повільному вогні (сто °). потім 20-25 хвилин на середньому вогні (150 °).
    если буде готово (відставати від країв і колір буде золотистий) вимкнути духовку і залишити торт на 10 хвилин.
    вийняти, просочити каву з цукром.
    збити крем.
    если торт охолоне, розрізати уздовж на два коржі. нижню частину промазати кислим варенням, закрити другу коржем,
    змастити зверху і з боків кремом.
    прикрасити верх торта за смаком.
    приємного апетиту !!!
    Категория: Випічка | Просмотров: 399 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0