Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Март 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Март » 30 » Торт "Казки Пушкіна"
    00:48
    Торт "Казки Пушкіна"

    Інгредієнти

    300гр. орехового ядра (фундук в ідеалі)
    300гр. цукру
    30гр. масла
    для крему:
    шоколад-200гр.
    какао-50 гр.
    масло сл. -250гр.
    сметана-150гр.
    цукрова пудра-100гр.
    ваніль, коньяк за смаком
    Для бісквіта
    4яйца
    1ст. сахара
    1ст. мукі
    Для безе:
    3белка
    150гр. цукру
    Для білого крему
    150гр. вершків
    50гр. цукрової пудри

    Спосіб приготування

    Подрібніть в крупку горіхи.
    У невеликій посуді розпустіть цукор, помішуючи його дерев'яною лопаткою (спочатку повільно, потім швидше).
    У розпущений цукор додайте масло, подрібнені горіхи й всі добре вимісіть.
    З отриманої маси ТБУЛБФБКФЕ три тонких коржа, причому робити це потрібно дуже швидко, грильяжної маса швидко твердне. Це у нас золоті горішки, які білочка гризе.
    Бісквіт:
    Збийте яйця з цукром до пишноти і введіть акуратно борошно.
    Випікайте бісквіт при температурі 160гр. Ето буде царство царя Салтана.
    Безе:
    Збийте білки з дрібкою солі в пишну піну додайте цукор і збийте до стійкої масси. Отсадіте на змащений маслом деко печива і випікайте при температурі 120гр. Це у нас царівна Лебідь.
    Приготування крему:
    Розпустіть на водяній бані шоколад, до розбещеному шоколаду додайте сметану, какао добре перемішайте і остудіть.
    Тим часом збийте масло, ваніль і цукрову пудру до білого.
    Знову розігрійте шоколадну масу до напіврідкого соcтоянія, соеденіте з маслом, додайте коньяк
    Вершки збийте з цукровою пудрою, біле вбрання Царівни готовий.
    Збираємо торт.
    Бісквіт розрізати на дві частини, нанесіть крем, покладіть один Грильяжний корж, нанесіть крем, накрийте бісквітом і нанесіть залишки шоколадного крему, зверху посипте рясно крупкою з грильяж, яку зробіть з інших коржів.
    Царство царя Салтана готове.
    Окрасою царства, була царівна Лебідь.
    Безе занурюють у вершки і укладайте наверх торта, посипте зверху і боки грильяжної крупкою.
    Торт готовий, залиште його на день в холодильнику, що б відійшов Грильяжний корж.
    Приємною Вам казки!

    Про рецепті

    На жалко цей торт я приготувала на конкурс, але не склалося спочатку, не успела. Все мешало. Хотела виставити свій Грильяжний торт, але два готові коржа пішли не залишивши адреси, поки я відійшла. Засмутилася, але вирішила зробити зовсім щось нове, використовуючи залишилися грильяжним коржі. Так поспішала встигнути і от в самий останній мить. компьютер. завис, фотик розрядився і спроба не вдалася. Але, проте торт вдався!
    Категория: Випічка | Просмотров: 478 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0