Главная » 2010 Январь 17 » Торт "майже" Захер ""
10:04 Торт "майже" Захер "" | |
Інгредієнти2-3 ст. л. лесних горіхів,2-3 ст. л. цукру, 50 гр. слів. масла, 4 яйця, 40 гр. марціпановой маси, 70 гр. сахара, трохи солі, 1,5 ст. л. крахмала, 4 ст. л. мукі, 6 ст. л. какао (порошку), сто гр. черносмородінового желе, 150 гр. горьковатого кувертюра. Спосіб приготуванняСьогодні побалують чоловіка, спечу йому шоколадний тортик,що чимось дуже похожий на "Захер ". . . У сковороді розчинила цукор (2 ст. л. ), додала подрібнені горішки, обсмажити їх і відставила в сторону, остигати. Дно форми (діаметром 20 см) змастила маслом і посипала борошном. Білки відокремила від жовтків, жовтки розтерла в піну з марципанової масою, цукром (2 ст. л. ) і сіллю, додала розтоплене масло (не гаряче!). Крохмаль перемішала з борошном, какао і вже остившімі зацукрованими горіхами, поєднала з жовткова масою. Білки збила з рештою цукром в круту піну. Білкову піну перемішала з жовткова масою ( поступово і обережно!). Заповніть форму тестом і відправила у вже розігріту духовку (до 170 °) на середню поличку і пекла близько півгодини. Взяла з духовки і охолоджені корж розрізала по горізоналі навпіл. Розігріла трохи желе і змастила їм нижній корж, закрила верхнім. Кувертюр розтопила на водяній бані і розподілила його по верхньому корж, готово! Як тільки кувертюр застигне, нерезаем торт, ставимо чайок . . . . Приємного чаювання !!! | |
|
Всего комментариев: 0 | |