Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Январь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Январь » 17 » Торт "майже" Захер ""
    10:04
    Торт "майже" Захер ""

    Інгредієнти

    2-3 ст. л. лесних горіхів,
    2-3 ст. л. цукру,
    50 гр. слів. масла,
    4 яйця,
    40 гр. марціпановой маси,
    70 гр. сахара,
    трохи солі,
    1,5 ст. л. крахмала,
    4 ст. л. мукі,
    6 ст. л. какао (порошку),
    сто гр. черносмородінового желе,
    150 гр. горьковатого кувертюра.

    Спосіб приготування

    Сьогодні побалують чоловіка, спечу йому шоколадний тортик,
    що чимось дуже похожий на "Захер ". . .

    У сковороді розчинила цукор (2 ст. л. ),
    додала подрібнені горішки,
    обсмажити їх і відставила в сторону, остигати.
    Дно форми (діаметром 20 см) змастила маслом і посипала борошном.
    Білки відокремила від жовтків, жовтки розтерла в піну
    з марципанової масою, цукром (2 ст. л. ) і сіллю,
    додала розтоплене масло (не гаряче!).
    Крохмаль перемішала з борошном, какао і вже остившімі зацукрованими горіхами, поєднала з жовткова масою.
    Білки збила з рештою цукром в круту піну.
    Білкову піну перемішала з жовткова масою (
    поступово і обережно!).
    Заповніть форму тестом і відправила
    у вже розігріту духовку (до 170 °)
    на середню поличку і пекла близько півгодини.
    Взяла з духовки і охолоджені корж
    розрізала по горізоналі навпіл.
    Розігріла трохи желе і змастила їм нижній корж,
    закрила верхнім.
    Кувертюр розтопила на водяній бані
    і розподілила його по верхньому корж, готово!
    Як тільки кувертюр застигне, нерезаем торт, ставимо чайок . . . .

    Приємного чаювання !!!
    Категория: Випічка | Просмотров: 379 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0