Главная » 2010 Январь 29 » торт "Наполеон"
11:29 торт "Наполеон" | |
Інгредієнтидля тіста:1 п. розм'якшеного маргарину 3 ст. борошна 1 ст. сметани для крему: 3 яйця 2 ст. цукру 3 ст. л. борошна 2 ст. молока сто гр. вершкового масла ванілін Спосіб приготуваннямаргарин і борошно розтерти, додати сметану. Поставити в холодильник на 1 годину.спекти 4 коржі. готуємо крем: 3 жовтки збити з 1 ст. сахара. Добавіть борошно і знову взбіть. Равномерно додати молоко. поставити на вогонь і заварити помішуючи. Остудити. додати масло. 3 білки збити з цукром, що залишилися. поступово в заварену масу додати білки помішуючи. Додати ванілін. | |
|
Всего комментариев: 0 | |