Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Январь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Январь » 29 » торт "Наполеон"
    11:29
    торт "Наполеон"

    Інгредієнти

    для тіста:
    1 п. розм'якшеного маргарину
    3 ст. борошна
    1 ст. сметани
    для крему:
    3 яйця
    2 ст. цукру
    3 ст. л. борошна
    2 ст. молока
    сто гр. вершкового масла
    ванілін

    Спосіб приготування

    маргарин і борошно розтерти, додати сметану. Поставити в холодильник на 1 годину.
    спекти 4 коржі.
    готуємо крем: 3 жовтки збити з 1 ст. сахара. Добавіть борошно і знову взбіть. Равномерно додати молоко.
    поставити на вогонь і заварити помішуючи. Остудити.
    додати масло.
    3 білки збити з цукром, що залишилися.
    поступово в заварену масу додати білки помішуючи. Додати ванілін.
    Категория: Випічка | Просмотров: 446 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0