Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Июнь » 13 » ТОРТ НІЖНІСТЬ!
    20:08
    ТОРТ НІЖНІСТЬ!

    Інгредієнти

    БІСКВІТ:
    борошно - 500г
    яйця - 14шт
    цукор - 500г
    вода - 40г
    ЗАВАРНА ТІСТО:
    Борошно - 250 мл
    Масло або маргарин - 80 г
    Яйця - 6 шт.
    Сіль - 1/4чайние ложки
    Молоко - 420 мл
    АБО ЗАВАРНА ЕКЛЕРКІ МОЖНА КУПИТИ - 350г
    КРЕМ:
    кондитерські вершки - 2 літри
    сік лимона - 50 мл
    сік для просочення бісквіта
    персики консервовані - 300г або будь-які фрукти.
    Прикраси:
    живі квіти

    Спосіб приготування

    Першим випікаємо бісквіт, потім еклери.
    ЗАВАРНА ТІСТО:
    У каструлю наливають молоко, додають сіль і масло, розмішують, доводять до кипіння і в киплячу суміш поступово засипають відміряних і просіяне борошно. На слабкому вогні швидко перемішують суміш дерев'яною лопаткою до зникнення грудок борошна, а потім нагрівають протягом 1-2 хв.
    Знімають заварену масу з вогню, охолоджують її до 70-80 С і, помішуючи, поступово додають яйця.
    Масу потрібно збивати НЕ вінчиками а ракетками (Це насадки на міксер) до отримання однорідного тіста без грудочок.
    Якщо яйця великі, то їх треба брати на одне менше, ніж передбачено рецептурою.
    Готове тісто являє собою в'язку масу.
    Приготовлене тісто кладуть у кондитерський мішечок з металевою трубочкою діаметром 10-15 мм і відкидають на деко всілякі фігури.
    Листи повинні бути змащені дуже узким шаром жиру або пергамент.
    Заварні виробу потрібно випікати 30-40 хв при температурі 180-200 ° С.
    БІСКВІТ: яйця + цукор збивати в густу піну близько 30 хвилин, потім не вимикаючи міксер тонкою цівкою вливати воду (можна замінити будь-яким соком або коньяк) бісквіт буде ароматний) збивати.
    Борошно просіяти (якщо ви боїтеся що бісквіт не підніметься при випічки додайте розпушувач тісто 1 ч. л. ) і по тихенько кладете в яєчну масу (АЛЕ НЕ перебила) це треба робити швидко і акуратно.
    Заздалегідь приготуйте форму для випічки бісквіта. Я брала квадратну.
    Випікати в розігрітій духовці 200-250 С, 20-40 хвилин.
    Если бісквіт поставили в духовку дверки не можна відкривати 10 хвилин щоб бісквіт не спав.
    Готовий бісквіт остудити. Розрізати на 4 частини.
    Персики нарізати кубиками, еклери на розрізати навпіл.
    КРЕМ: Вершки повинні бути холодними, віночки і миска ПОВИННІ вити чистими, сухими БЕЗ ЖИРУ !!!!! Якщо будуть жирними то ви Сливка не взобьете! Сливки + сік лимона збивайте до пишної крем-образної масси. СЛІВКІ НЕ повбивали з МАСЛО!
    Кондитерські вершки завжди солодкі, так що цукор кладіть по кусу.
    За ранее прокрутите в голове форму торта, викроїти бісквіт і змастити надаючи форму.
    Торт робиться як і всі шарами, шар бісквіту, вершки, екрери, персики, вершки, бісквіт. Весь торт покрити кремом і прикрасити як вам сподобатися.
    Прикрашаєте на свій смак!

    Про рецепті

    ЗАВАРНА ТІСТО !!!!! Якщо тісто вийшло рідким, потрібно знову приготувати більш густе тісто і додати до нього жідкое. Еслі виріб сідає під час випічки, значить тісто занадто багато взбівалі. Еслі виріб опадає після випічки, значить його рано вийняли з духовкі. Еслі у вироби кінці загинаються вгору, значить пічка була не достаточно нагрета. Еслі виріб виходить м'яке, зеленуватого кольору, значить піч недостатньо нагріта.
    Категория: Випічка | Просмотров: 477 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0