Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Июнь » 29 » Торт "Польський медовий" або "Бджілка"
    11:29
    Торт "Польський медовий" або "Бджілка"

    Інгредієнти

    Тісто для коржів:
    сто г масла
    1/2 склянки цукру
    3 яйця
    1 склянку меду
    1 ч л соди
    2 1/2 - 2 3/4 склянки борошна
    Крем:
    сметана 900г
    згущене молоко 1/2 банки

    Спосіб приготування

    Всі інгредієнти (крім борошна) покласти у велику миску і поставити на водяну баню (закип'ятити воду в каструлі і поставити на неї миску). Нагріти, постійно помішуючи, 5 хвилин.
    Если всі розтопиться і вміст миски прогріється, зняти з вогню, додати борошно і добре перемішати. Тісто виходить не густим, трохи рідкуватий.
    Накрити миску і поставити в холодильник на 8-12 годин. Тісто можна замісити вранці, а ввечері піч, або залишити в холодильнику на ніч. Через 8 годин тісто трохи загусне.
    Прогріти духовку до 200 ° С (400 ° F).
    Розділити тісто на 8 частин. Взяти 3 пергаментних листа (на одному аркуші дбає, на іншому остигає, на третьому розкочується корж) і намалювати на них кола діаметром 25 см.
    Присипати пергамент борошном, покласти на нього шматок тесту і розтягнути руками до потрібних розмірів. Тісто м'яке і дуже слухняна, трохи липкі тому його потрібно розтягувати припудрені борошном руками.
    Пензликом змахнути зайву муку і перенести пергамент на протвень.
    Випікати кожен корж 4-5 хвилин, до зарумяніванія. Ще один корж печеться зробити інший. Остудити коржі на решітці.
    Коржі обрізати за трафаретом, а решту крихту підсушити в духовці та будуть використані для обсипання торта. Корж не висихають після охолодження.
    Сметану відцідити (скласти марлю в чотири шари, покласти на сито або друшляк, вилити туди сметану і поставити в холодильник на ніч). Збити відціджену сметану й згущене молоко. Промазати даними кремом торт і прикрасити його за бажанням.
    Поставить торт в холодильник для просочення на 8-12 годин.

    Про рецепті

    Коржі для цього торта виходять м'якими, бісквітними, вони дуже добре піднімаються при випічці, тому торт виходить високим - вистачить на велику компанію. Коржі також можна заморозити НЕ промазуючи кремом або заморозити вже готовий торт, нарізавши його на порції. Розморожувати в холодильнику.
    Категория: Випічка | Просмотров: 1265 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0