Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Март 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Март » 25 » тортик "Трояндочки з бузком"
    00:48
    тортик "Трояндочки з бузком"

    Інгредієнти

    Бісквіт:
    яйця-5 шт.
    цукор-1 ст.
    борошно-1 ст.
    Крем заварний:
    яйця-2 шт.
    цукор-1,5 ст.
    борошно-3 ст. л.
    молоко-2,5 ст.
    масло-сто гр.
    ваніль
    арахіс смажений
    ізюм
    Крем оздоблювальна:
    згущене молоко-1 б. (200 гр. )
    масло-200 гр.
    есенція-2-3 кап.

    Спосіб приготування

    Спочатку підготувати форму: намазати маслом і на дно покласти промасляний бумагу. включіть духовку.
    Технологія виробництва.
    Збити білки з цукром, додати жовтки + борошно-обережно перемішати ложкой. форма-духовка. 180 *
    Крем зав.
    Змішати яйця з цукром і борошном і додати молоко-ретельно розмішати, щоб не було комков. сваріть-остудити.
    Збити масло + крем + ваніль.
    Остиглий бісквіт розрізати уздовж навпіл. обидві частини просочити (можна лікером; коньяком; сиропом; горілкою з міцним солодким чаєм і т. д. ). у мене був коньяк. намазать кремом нижню половину, посипати арахісом з родзинками і накрити верхней. сейчас повністю весь бісквіт обмазати залишилися кремом.
    Крем отд.
    Збити масло + згущене молоко + ессен.
    А тепер найцікавіше-прикраса торта. подключіть фантазію і вперед!
    Бажаю успіхів !!!
    Категория: Випічка | Просмотров: 341 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0