Главная » 2010 Март 25 » тортик "Трояндочки з бузком"
00:48 тортик "Трояндочки з бузком" | |
ІнгредієнтиБісквіт:яйця-5 шт. цукор-1 ст. борошно-1 ст. Крем заварний: яйця-2 шт. цукор-1,5 ст. борошно-3 ст. л. молоко-2,5 ст. масло-сто гр. ваніль арахіс смажений ізюм Крем оздоблювальна: згущене молоко-1 б. (200 гр. ) масло-200 гр. есенція-2-3 кап. Спосіб приготуванняСпочатку підготувати форму: намазати маслом і на дно покласти промасляний бумагу. включіть духовку.Технологія виробництва. Збити білки з цукром, додати жовтки + борошно-обережно перемішати ложкой. форма-духовка. 180 * Крем зав. Змішати яйця з цукром і борошном і додати молоко-ретельно розмішати, щоб не було комков. сваріть-остудити. Збити масло + крем + ваніль. Остиглий бісквіт розрізати уздовж навпіл. обидві частини просочити (можна лікером; коньяком; сиропом; горілкою з міцним солодким чаєм і т. д. ). у мене був коньяк. намазать кремом нижню половину, посипати арахісом з родзинками і накрити верхней. сейчас повністю весь бісквіт обмазати залишилися кремом. Крем отд. Збити масло + згущене молоко + ессен. А тепер найцікавіше-прикраса торта. подключіть фантазію і вперед! Бажаю успіхів !!! | |
|
Всего комментариев: 0 | |