Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Июнь » 30 » Волшебство - тісто !!!
    20:08
    Волшебство - тісто !!!

    Інгредієнти

    борошно 3 скл.
    молоко 1 скл. тепле
    цукор 3 ст. ложки
    дріжджі 1 пачка сухих
    сіль 1 ч. л.
    маргарин 200 грам (розм'якшеного при кімнатній температурі)
    ***
    для здобного тесту додати 3 яйця.
    виставила, як варіант від abljabra, хоча є відмінності

    Спосіб приготування

    Невелика передісторія: через 2 дні ми переїжджаємо в др. город, майже все зібрано і прибрано. І ось сьогодні ввечері виявила, що хліб забули купити і магазини вже закриті ((, а чоловікові в ніч на боту . . . Хлебопечка упакована, залишається щось придумати і спекти, а час залишилося теж дуже не достаточно. Забралася я в свій блокнотик кулінарний (до речі дуже зручна вещичка-це така програмка, скачали, с инета, які бажають вкажу адрес)))) Так ось, знайшла я там давно скопійований рецептик, на жалко без адреси ((і вирішила спробувати, що з цього вийде. Наводжу скопійований текст, поправки напишу трохи нижче.
    "Змішайте сухі дріжджі з борошном і додайте молоко, маргарин, цукор, яйця.
    Замісити тісто руками. Якщо тісто буде рідкуватий, тоді насипте на стіл борошна, викладаєте тісто в цю муку і почніть місити руками вже на столі. Але з борошном не переборщіть, тісто не повинно бути круте.
    Вимісити тісто покладіть в целофановий пакет, зав'яжіть його і поставте в холодильник. Через 15 - 20 хвилин тісто підійде. Можна пакет з тістом не прибирати зі столу - тоді тісто підійде швидше.
    З цього тіста можна пекти будь-які пиріжки, булочки, піци. Можна це зробити відразу, а можна тісто покласти в холодильник на полицю і зберігати до декількох днів. А в морозилці може чекати свого часу 2-3 місяці. У будь-який момент можна відрізати шматочок, розкачати узким шаром, покласти в сковороду з високим бортом, а зверху будь-яку начинку. Випікається пиріг за 20 хвилин. Чесно скажу, місяці в мене це тісто не залежується, а ось тиждень, друга, так. "
    Ось тепер мої заміточка:
    1. не було в мене сухих дріжджів (упаковані вже), використовувала 0,5 пачечка свіжих (заморожених), приблизно 20 гр. -відрізала, трохи потримала в чашку, потім додала 1 ст. л. цукру (від загальної норми взяла) і теплого молочка, дочекалася пінної шапочки і з'єднала з іншими інгредієнтами.
    2. в холодильник не прибирала, тому що поспішала сильно
    3. спекла на пробу тільки половину тіста, інші. прибрала в хол-ник, воно збільшилося вдвічі! - Беріть пакетик рази в два більше і зав'яжіть добре!
    4. тісто вийшло напів-здобне і не дуже солодке, додавала 2 яйця

    Про рецепті

    Повірте на слово: - тісто дуже смачне!!! - приготувати його дуже просто!!! - зберігати можна довго!!! (тісто в пакетику, що пролежало кілька годин на холод-ке, збільшилася вдвічі ) - внутренность підходить будь-яка!!! - пробовала1) просто цукор і згорнути рулетіком2) з сосіскамі3) з чорничним вареньем4) без нічого, просто Пампушка-все дуже смачно!!!! - Не знаю, що з пиріжками буде завтра, але сьогодні-це волшебство!!!! - Ось саме так я і назву тісто !!!****- коржик без внутренности, дуже нагадала "преснушкі" моєї бабулечкі-з варенням смачно-з сахарком-майже само тане в роті ))))- з сосискою, просто фантастика - вона так смачно і дзвінко лопається!! Начебто обрисовала всеРЕКОМЕНДАЦІЯ-СРОЧНО ЗРОБИТИ! і підтвердити :-)))) Смачного!! приношу, свої вибачення за не дуже якісні снімкі. Для бажаючих ось ссылочка: заходимо сюди http://gotovim-doma. ru/cooknotes/зліва знаходимо слова "Кулінарний блокнот" і під ним слова "завантажити" тиснемо туди і потім одержуємо ссилочку для завантаження, можна зайти на форум і там почитати про блокноті. У мене версія без фото, але і цим я дуже задоволена. Зараз є з фотографіями, але немає катастрофічно время. Удачі !!!
    Категория: Випічка | Просмотров: 491 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0