Главная » 2009 Ноябрь 8 » Mіндальное печиво
18:35 Mіндальное печиво | |
Інгредієнти100 гр. мигдалю,170 гр. сахарной пудри, 200 гр. молотого мигдалю, 1 ч. л. крохмалю, 1 яйце, 1 ст. л. холодної води. Спосіб приготуванняПропоную вам свій варіант мигдалоподібні печива.Далеко не в кожного є марципан, приготуємо його самі. Для початку ми заллємо мигдальні горішки окропом, щоб потім швидко зняти шкірку. Ось тепер приготуємо марципан (майже!). Спочатку збиваємо злегка білок. Змішуємо всі компоненти, крім жовтки, добре розминаємо і відправимо хоча б на півгодини в холодильник, а самі очистимо горішки. Потім руками катаємо маленькі (величиною з горіх волоський) кульки і викладаємо їх на пергамент. Мигдальні горішки вдавлює в кульки (по 3-4 шт. ), змащуємо печиво збитим жовтком (з 1 ст. л. води) і випікаємо в розігрітій до 170 ° духовці на середній поличці 15-20 хвилин, готово!! Приємного чаювання !!! | |
|
Всего комментариев: 0 | |