Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Ноябрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Ноябрь » 23 » Печиво з арахісового масла.
    18:30
    Печиво з арахісового масла.

    Інгредієнти

    110 г маргарину (я брала Рама)
    150 г арахісового масла
    1 яйце
    сто г кофейного цукру
    сто г звичайного цукру
    сто г борошна
    0. 5 ч. л. соди
    0. 5 ч. л. разрихлітеля
    150 г вівсяних пластівців

    Спосіб приготування

    Арахісове масло добре розмішати з маргарином.
    Додати цукор, яйце.
    Борошно перемішати з содою і розпушувачем.
    Все перемішати, наприкінці додати вівсяні пластівці.
    Змоченими руками розкачати кульки, приплюснути, викласти на листочок. Подалі один від 1-го.
    Піч близько 15 хвилин, при темп. 175-180 град.

    Про рецепті

    При бажанні цукор можна зменшити, але так як я використовувала арахісове масло (на смак трохи солонуватий), додала побільше цукру. Муки на 50 г теж можна більше додати. Але тісто виходить не дуже густе, я його заводила міксером, а ліпила руками, не раскативая. Вівсяні пластівці в мене були у вигляді готового сніданку (суміш), залишалося як раз 150 грам, от і вирішила його використовувати теж, спеціально нічого не купувала. ПО смаком нагадує трохи печиво вівсяне (не дивно), але з вираженим арахісовим смаком. Але дуже смачне. Поки тепле розсипалася, потім застиг, трохи твердоватое, але в роті тане.
    Категория: Випічка | Просмотров: 656 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0