Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Ноябрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Ноябрь » 27 » Пиріг персиковий
    12:42
    Пиріг персиковий

    Інгредієнти

    Для тіста: 3 яйця, сахар60г, 1лімон (цедра), мука 50г, крохмаль 30г, мелені сухарі 50г, 1 чл розрив, 2 персика. Для гелю: 50г абрикосів джему 50 г води.

    Спосіб приготування

    1) Білок збити з цукром у міцну піну, додаємо желткі. Просеіть разом борошно, крохмаль, сухарі, розрив. Додати всі в масу і акуратно все перемішати. 2) В невисоку форму покласти промасляний папір і виливаємо тісто, поверх тіста викладаємо прекрасно часточки персиків. 3) У добре розігріту дух ставимо на середній вогонь і випікаємо 20-30хв. 4) Готовий але ще гарячий пиріг змащуємо гарячим гелем. Приємного Вам чаяпітія!

    Про рецепті

    Тісто має бути жідковатим. Пірог вийти повітряним. У вас все вийде.
    Категория: Випічка | Просмотров: 378 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0