Главная » 2009 Ноябрь 27 » Пиріг персиковий
12:42 Пиріг персиковий | |
ІнгредієнтиДля тіста: 3 яйця, сахар60г, 1лімон (цедра), мука 50г, крохмаль 30г, мелені сухарі 50г, 1 чл розрив, 2 персика. Для гелю: 50г абрикосів джему 50 г води.Спосіб приготування1) Білок збити з цукром у міцну піну, додаємо желткі. Просеіть разом борошно, крохмаль, сухарі, розрив. Додати всі в масу і акуратно все перемішати. 2) В невисоку форму покласти промасляний папір і виливаємо тісто, поверх тіста викладаємо прекрасно часточки персиків. 3) У добре розігріту дух ставимо на середній вогонь і випікаємо 20-30хв. 4) Готовий але ще гарячий пиріг змащуємо гарячим гелем. Приємного Вам чаяпітія!Про рецептіТісто має бути жідковатим. Пірог вийти повітряним. У вас все вийде. | |
|
Всего комментариев: 0 | |