Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Ноябрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Ноябрь » 29 » Шоколадний кекс
    10:04
    Шоколадний кекс

    Інгредієнти

    4яйца
    200гр. маргарину
    200гр. цукру
    100гр. горіхів (мигдаль, грецькі)
    300гр. шоколаду (70% какао)
    3ст. л. какао
    1ст. л. масла злив.
    150мл. вершків 33%
    3ст. л молока
    200гр. борошна
    1ст. л розпушувач
    фрукти свіжі для прикраси

    Спосіб приготування

    Масло і поламаний шматочками шоколад (150гр. ) поставити на водяну баню, так щоб ємність з шоколадом не торкалась води.
    Розтопити шоколад перемішуючи з маслом.
    Маргарин довести до кімнатної температури, добавити яйця, цукор і все ретельно перемішати, додати 2/3 горіхів, борошно, розпушувач.
    Вийшло тісто розділити на дві частини. В одну частину добавте какао, молоко, добре перемішати.
    В іншу частину додати, що залишилися, горіхи і молоко.
    У сфріческую форму, на дно покладіть гурток пергаменту, змастіть форму маслом і викладиайте тісто-світле, темне і розтоплений шоколад. Намагайтеся шоколад класти так, що б він не торкався стінок форми, інакше пригорить.
    Если все тісто виявиться у формі, тильною стороною ложки зробіть кругові рухи, щоб отримати мармуровий малюнок.
    Поставте випікатися кекс 1ч. 20м.
    Остудіть кекс не виймаючи з форми.
    Сливки доведіть до кипіння і висипте натертий на крупній тертці шоколад (150гр), перемішайте і зніміть з вогню. Дайте крему охолонути періодично його перемішуючи.
    На остиглий кекс нанесіть крем, прикрасьте свіжими ягодами, або як вам підкаже ваша фантазія.
    Категория: Випічка | Просмотров: 405 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0