Главная » 2009 Ноябрь 29 » Шоколадний кекс
10:04 Шоколадний кекс | |
Інгредієнти4яйца200гр. маргарину 200гр. цукру 100гр. горіхів (мигдаль, грецькі) 300гр. шоколаду (70% какао) 3ст. л. какао 1ст. л. масла злив. 150мл. вершків 33% 3ст. л молока 200гр. борошна 1ст. л розпушувач фрукти свіжі для прикраси Спосіб приготуванняМасло і поламаний шматочками шоколад (150гр. ) поставити на водяну баню, так щоб ємність з шоколадом не торкалась води.Розтопити шоколад перемішуючи з маслом. Маргарин довести до кімнатної температури, добавити яйця, цукор і все ретельно перемішати, додати 2/3 горіхів, борошно, розпушувач. Вийшло тісто розділити на дві частини. В одну частину добавте какао, молоко, добре перемішати. В іншу частину додати, що залишилися, горіхи і молоко. У сфріческую форму, на дно покладіть гурток пергаменту, змастіть форму маслом і викладиайте тісто-світле, темне і розтоплений шоколад. Намагайтеся шоколад класти так, що б він не торкався стінок форми, інакше пригорить. Если все тісто виявиться у формі, тильною стороною ложки зробіть кругові рухи, щоб отримати мармуровий малюнок. Поставте випікатися кекс 1ч. 20м. Остудіть кекс не виймаючи з форми. Сливки доведіть до кипіння і висипте натертий на крупній тертці шоколад (150гр), перемішайте і зніміть з вогню. Дайте крему охолонути періодично його перемішуючи. На остиглий кекс нанесіть крем, прикрасьте свіжими ягодами, або як вам підкаже ваша фантазія. | |
|
Всего комментариев: 0 | |