Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Ноябрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2009 » Ноябрь » 10 » Торт "Анке"
    18:36
    Торт "Анке"

    Інгредієнти

    Тісто:
    2 яйця
    1 склянка цукру
    1 склянка сметани
    0,5 чайн. ложкі соди 1 стіл. ложка оцту
    1,5 склянки борошна
    0,5 банки сгущеного молока
    Крем:
    2 яйця
    1 склянка цукру
    3 лимона
    сто гр. вершкового масла

    Спосіб приготування

    Тісто: 2 яйця злегка збити з 1 склянкою цукру, додати сметану, соду (гасити в оцті), борошно, згущене молоко. Все добре перемішати. Ділимо на 3 частини і випікаємо по 20-25 хв.
    Крем: цукор перемішуємо з яйцями, додаємо цедру з 2-х лимонів сік 3-х лимонів і вершкове масло. Все добре перемішуємо й варимо на повільному вогні поки не загустіє, як мед (приблизно 35-40 хв).
    Если крем трохи охолоне перемазиваем коржі, прикрашаємо лимоном.

    Про рецепті

    Торт виходить дуже гарний, тому що крем лимонного кольору і прозорий. А на смак кисло-солоденький. Смачного!
    Категория: Випічка | Просмотров: 399 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0