Главная » 2009 Ноябрь 10 » Торт "Анке"
18:36 Торт "Анке" | |
ІнгредієнтиТісто:2 яйця 1 склянка цукру 1 склянка сметани 0,5 чайн. ложкі соди 1 стіл. ложка оцту 1,5 склянки борошна 0,5 банки сгущеного молока Крем: 2 яйця 1 склянка цукру 3 лимона сто гр. вершкового масла Спосіб приготуванняТісто: 2 яйця злегка збити з 1 склянкою цукру, додати сметану, соду (гасити в оцті), борошно, згущене молоко. Все добре перемішати. Ділимо на 3 частини і випікаємо по 20-25 хв.Крем: цукор перемішуємо з яйцями, додаємо цедру з 2-х лимонів сік 3-х лимонів і вершкове масло. Все добре перемішуємо й варимо на повільному вогні поки не загустіє, як мед (приблизно 35-40 хв). Если крем трохи охолоне перемазиваем коржі, прикрашаємо лимоном. Про рецептіТорт виходить дуже гарний, тому що крем лимонного кольору і прозорий. А на смак кисло-солоденький. Смачного! | |
|
Всего комментариев: 0 | |