Главная » 2010 Июнь 7 » бабусині млинці
18:39 бабусині млинці | |
Інгредієнти2 яйця;2 ст. ложки цукру; сіль (на кнчіке ножа); 0,5 л. молоко; 8 ст. ложок борошна (з верхом); 1 ст. ложка соняшникової олії; 50 гр. вершкового масла. Спосіб приготуванняЗмішати 2 яйця, сіль і цукор до отримання однорідної маси. Зручніше за все змішувати вилкою.Зараз я Вас навчу робити млинці без грудочок (якщо, звичайно у вас немає під рукою міксера або вам просто не хочеться його потім мити). Значить так . . . Вливаємо в яйця молоко - але не всі, а 350 мл. Все це ретельно перемішуємо і вводимо борошно. Її кладемо все, до останньої крихти. Маса виходить досить густий, але ви не лякайтеся, це тільки на час! :) Беремо в руку згадану вище вилку і починаємо збивати. Можна й неспішно помішувати - мука розлучитися - просто часу піде трохи більше! Додаємо олію і продорлжаем в тому ж дусі . . . . І если ми отримали однорідну масу можна порціями вводити молоко . . . Тісто має вийти, немов кефір - ріденький, але не як вода! Ось тісто і готово! Залишилося тільки посмажити) Я змащую сковорідку тільки в перший раз і те небагато, тому як тісто вже з маслом. А щоб млинці не були сухі - топлю вершкове масло в мікрохвильовці, беру пір'ячко, і змащую вже готові млинці. Млинці повинні виходити тоненькі - 2 мм, і дуже смачненьке! )))) До речі, їх смачно їсти не тільки з медом і зі згущеним молоком але і . . . . Наприклад: - шинка і сир (в однакових пропорціях. Сир натираємо на тертці, шинки нарізаємо невеликими кубиками) Перед вживанням бажано трохи розігріти в мікрохвильовці, щоб сир розтанув; - Курка з грибами (філе курки нарізати малеханькими шматочками, обсмажити, відкласти. Обсмажити цибулю з грибами (шампіньйони - оптимальний варіант), додасть до курки і перемішати. ) - І, мабуть, саме банальне, але при всьому при цьому й одне із самого смачного - це м'ясо. Зробити фарш (краще свинячий, інакше сухо), обсмажити дрібно нарізану цибулю, додасть фарш і смажити до випаровування вологи . . А потім заварачіваем і НЯМ-НЯМ . . . . . ;) | |
|
Всего комментариев: 0 | |