Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 7 » бабусині млинці
    18:39
    бабусині млинці

    Інгредієнти

    2 яйця;
    2 ст. ложки цукру;
    сіль (на кнчіке ножа);
    0,5 л. молоко;
    8 ст. ложок борошна (з верхом);
    1 ст. ложка соняшникової олії;
    50 гр. вершкового масла.

    Спосіб приготування

    Змішати 2 яйця, сіль і цукор до отримання однорідної маси. Зручніше за все змішувати вилкою.
    Зараз я Вас навчу робити млинці без грудочок (якщо, звичайно у вас немає під рукою міксера або вам просто не хочеться його потім мити).
    Значить так . . . Вливаємо в яйця молоко - але не всі, а 350 мл. Все це ретельно перемішуємо і вводимо борошно. Її кладемо все, до останньої крихти. Маса виходить досить густий, але ви не лякайтеся, це тільки на час! :) Беремо в руку згадану вище вилку і починаємо збивати. Можна й неспішно помішувати - мука розлучитися - просто часу піде трохи більше! Додаємо олію і продорлжаем в тому ж дусі . . . .

    І если ми отримали однорідну масу можна порціями вводити молоко . . . Тісто має вийти, немов кефір - ріденький, але не як вода!
    Ось тісто і готово! Залишилося тільки посмажити)
    Я змащую сковорідку тільки в перший раз і те небагато, тому як тісто вже з маслом. А щоб млинці не були сухі - топлю вершкове масло в мікрохвильовці, беру пір'ячко, і змащую вже готові млинці. Млинці повинні виходити тоненькі - 2 мм, і дуже смачненьке! ))))

    До речі, їх смачно їсти не тільки з медом і зі згущеним молоком але і . . . .

    Наприклад: - шинка і сир (в однакових пропорціях. Сир натираємо на тертці, шинки нарізаємо невеликими кубиками) Перед вживанням бажано трохи розігріти в мікрохвильовці, щоб сир розтанув;
    - Курка з грибами (філе курки нарізати малеханькими шматочками, обсмажити, відкласти. Обсмажити цибулю з грибами (шампіньйони - оптимальний варіант), додасть до курки і перемішати. )
    - І, мабуть, саме банальне, але при всьому при цьому й одне із самого смачного - це м'ясо. Зробити фарш (краще свинячий, інакше сухо), обсмажити дрібно нарізану цибулю, додасть фарш і смажити до випаровування вологи . .
    А потім заварачіваем і НЯМ-НЯМ . . . . . ;)
    Категория: Випічка | Просмотров: 519 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0