Главная » 2010 Июнь 1 » Бісквітний рулет З лимоном
18:46 Бісквітний рулет З лимоном | |
ІнгредієнтиДля тіста знадобиться:1 склянка цукру 1 склянка борошна 3 яйця папір для запікання Для внутренности: 1 лимон 1/2 склянки цукру Спосіб приготування"НЕ ЗАБУВАЙТЕ перед їжею мити ЯЙЦЯ!"Я знаю, як це звучить -))) але таке життя . . . Йдемо мити яйця і відокремлювати жовтки від білків! Білки зі склянкою цукру збиваємо в густу піну (всі знають як це робити: спочатку злегка збити білок з дрібкою солі. Продовжувати збивати поступово всипаючи цукор. І так до повного загустения білкову маси) Желточкі збиваємо без особливої напруги вилочка;) Тепер вводимо в білкову масу жовток і борошно. Отримали тісто для бісквіта. На Деко викладаємо пергаментний папір. На папір виливаємо бісквітне тісто і ложкою допомагаємо йому рівномірно распреділіться. Ставім в духовку на 15 хвилин при 180 градусах. Пока в духовці смажиться бісквітний корж, займемося начинкою! лимон обдати окропом (для знищення шкідливих мікробів), нарізати великими шматочками і видалити всі кісточки! складаємо шматочки в блендер і засипаємо цукром Ретельно подрібнюємо до сметанному маси жовтого, природно, кольору! Блендер можна замінити м'ясорубкою -) Виймаємо корж, если він зарум'яниться (готовність перевіряємо дерев'яною паличкою (сірник або зубочістка) Кладемо на стіл разом з пергаментним папером Поки корж не охолов намазуючи його лимонної начинкою! І, акуратно відокремлюючи його від паперу, звертаємо в рулет! Дивіться не оппекіте пальці -)) Готовий рулет присипати цукровою пудрою. Про рецептіперший раз робила бісквітний рулет! І нічого - смачний вийшов Пропоную Вам винайти свою начинку для нового рулету | |
|
Всего комментариев: 0 | |