Главная » 2010 Июнь 10 » Булочки з нектарина
19:07 Булочки з нектарина | |
ІнгредієнтиДля тіста: 1,5 склянки борошна, 125 г маргарину, 2 ст л цукру, 2 яйця, 1/2 ч л ванільного цукру, 2 дрібка солі; для внутренности: 3 нектарина, коричневий цукор.Спосіб приготуванняБорошно просіяти в миску, додати розм'якшений маргарин і перетерти, щоб вийшла крихта. Вбити яйця, додати цукор, сіль, ванільний цукор і замісити тісто. Поставити його на 30 хвилин у холодильник. Нектарин розрізати на 2 частини, удадіть кісточку. Тісто розкачати, нарізати на квадрати, покласти на кожен по половинці нектарина, посипати цукром. Поєднати краю зверху, змастити збитим яйцем. Викласти на змащений олією лист і запікати в нагрітій до 220 С духовці до рум'яної скоринки (20-25 хвилин).Про рецептіДуже смачно! Боюся, що чоловіка вони не дочекаються! | |
|
Всего комментариев: 0 | |