Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 21 » дріжджове тісто для пирога
    20:08
    дріжджове тісто для пирога

    Інгредієнти

    2-яйця, 200гр молока, 2ч. ложкі б \ розчинних дріжджів, 2ч. л. -цукру, сіль за смаком, 1ст. л-рослинної олії і борошно-200-250гр.

    Спосіб приготування

    у склянку з теплим (але не гарячим) молоком кладемо 2ч. л. сахара і 2ч. л. дріжджів і залишаємо на столі хвилин на 10-15. 2 яйця збиваємо міксує з дрібкою солі, до пени. позже сюди виливаємо молоко з дріжджами (ще все перемішуємо міксером) і починаємо сипати борошно, просіяну, не великими частинами і перемішуємо міксером (тісто має бути як на оладки, не дуже густе, але і нерідких) додаємо 1ст. л. растітельного масла. В форму кладемо папір, змащуємо маслом, на нього виливаємо половину тіста (тісто має бути тягуче-борошна може бути більше або менше). На тісто кладемо начинку (можна капусту, гриби) і заливаємо залишилися тестом. Ставім в духовку на 20-25мін. Я випікала на 6.

    Про рецепті

    може такий рецепт тесту вже був? але я так печу млинці та пироги вже років 10. Спібо подрузі Наташі.
    Категория: Випічка | Просмотров: 445 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0