Главная »
2010 » Июнь » 21 » дріжджове тісто для пирога
20:08 дріжджове тісто для пирога |
Інгредієнти2-яйця, 200гр молока, 2ч. ложкі б \ розчинних дріжджів, 2ч. л. -цукру, сіль за смаком, 1ст. л-рослинної олії і борошно-200-250гр.
Спосіб приготуванняу склянку з теплим (але не гарячим) молоком кладемо 2ч. л. сахара і 2ч. л. дріжджів і залишаємо на столі хвилин на 10-15. 2 яйця збиваємо міксує з дрібкою солі, до пени. позже сюди виливаємо молоко з дріжджами (ще все перемішуємо міксером) і починаємо сипати борошно, просіяну, не великими частинами і перемішуємо міксером (тісто має бути як на оладки, не дуже густе, але і нерідких) додаємо 1ст. л. растітельного масла. В форму кладемо папір, змащуємо маслом, на нього виливаємо половину тіста (тісто має бути тягуче-борошна може бути більше або менше). На тісто кладемо начинку (можна капусту, гриби) і заливаємо залишилися тестом. Ставім в духовку на 20-25мін. Я випікала на 6.
Про рецептіможе такий рецепт тесту вже був? але я так печу млинці та пироги вже років 10. Спібо подрузі Наташі.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 445 |
Добавил: therrint
| Рейтинг: 0.0/0 |