Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 11 » Етлі нан (Пиріжки)
    18:53
    Етлі нан (Пиріжки)

    Інгредієнти

    Борошно 100, баранина 150, цибуля ріпчаста 60, капуста свіжа 60, яйце для змащування 1/10 шт. , спеції, сіль.

    Спосіб приготування

    Круте тісто, замішані як для локшини, розгортають у коржі, на середину їх кладуть фарш, краї защипують в середині вироби. Змазати яйцем, випікають. Етлі нан можна подавати до бульйону. Фарш готують з м'яса, ріпчастої цибулі і свіжої капусти, пропущених через м'ясорубку з додаванням солі, перцю.
    Категория: Випічка | Просмотров: 473 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0