Главная » 2010 Июнь 2 » Горіхове печиво
18:51 Горіхове печиво | |
Інгредієнтисто гр. слив. масла (размягчен. )3/4 ст. цукру 2 яйця 1/2 п. ванільного цукру 1/2 ч. л. кориці 1/2 ч. л. солі 1 ч. л. розпушувача сто гр. подрібнений. фундука 8 ст. л. борошна 1 зелене яблуко терте 2 ч. л. сметанку (15% -20% жир-ти) Трохи ростить. масла для змащування деко Спосіб приготуванняЗбити масло і цукор.Додати яйця. Потім ваніль. сах. , сіль, розпушити. , корицю. У блендері подрібнити горіхи до стану пилу. Всипати їх до інших продуктів. Перемішати. На великій тертці яблуко подрібнити і додати в тісто. Поступово ввести муку. Додати сметанку. На лист, застелений фольгою чи папером для випічки і змащений ростить. олією, викладати тісто столовою ложкою (намагайтеся, щоб горочка була вище, тому що при випічці тісто розпливається і буде не печенюшка, а коржик). Випікати 20 хв. при темп-ре 180. Приємного апетиту. Про рецептіПечиво виходить ніжне, м'яке і в той же час досить живильне. | |
|
Всего комментариев: 0 | |