Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 2 » Горіхове печиво
    18:51
    Горіхове печиво

    Інгредієнти

    сто гр. слив. масла (размягчен. )
    3/4 ст. цукру
    2 яйця
    1/2 п. ванільного цукру
    1/2 ч. л. кориці
    1/2 ч. л. солі
    1 ч. л. розпушувача
    сто гр. подрібнений. фундука
    8 ст. л. борошна
    1 зелене яблуко терте
    2 ч. л. сметанку (15% -20% жир-ти)
    Трохи ростить. масла для змащування деко

    Спосіб приготування

    Збити масло і цукор.
    Додати яйця.
    Потім ваніль. сах. , сіль, розпушити. , корицю.
    У блендері подрібнити горіхи до стану пилу. Всипати їх до інших продуктів. Перемішати.
    На великій тертці яблуко подрібнити і додати в тісто.
    Поступово ввести муку.
    Додати сметанку.
    На лист, застелений фольгою чи папером для випічки і змащений ростить. олією, викладати тісто столовою ложкою (намагайтеся, щоб горочка була вище, тому що при випічці тісто розпливається і буде не печенюшка, а коржик).
    Випікати 20 хв. при темп-ре 180.
    Приємного апетиту.

    Про рецепті

    Печиво виходить ніжне, м'яке і в той же час досить живильне.
    Категория: Випічка | Просмотров: 477 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0