Главная »
2010 » Июнь » 21 » Калекукко (Пиріг з рибою)
00:48 Калекукко (Пиріг з рибою) |
ІнгредієнтиБорошно житнє 200, борошно пшеничне 200, вода 250, масло вершкове 60, філе рибне 800, сало (Шпик) 200, цибуля ріпчаста сто, вершки 40, жовток 1 шт. , перець мелений чорний, смалець, сіль.
Спосіб приготуванняВ борошно поступово вливають склянку води, додають масло, сіль, замішують тісто, розгортають, складають його навпіл і ставлять на півгодини на холод. Сало (Шпик) нарізають кубиками і обсмажують разом з крупно нарізаною цибулею. Потім пропускають через м'ясорубку обсмажений зі шпиком лук і рибне філе. Фарш змішують з вершками, солять і перчат. Тісто розкочують не дуже узким шаром прямокутним, на одну половину кладуть фарш, накривають його іншою половиною, защипують краю і змащують їх жовтком. Випікають пиріг на слабкому вогні протягом 3 годин. Час від
часу пиріг слід змащувати смальцем. Перед подачею готовий пиріг розрізають на частини і поливають розтопленим вершковим маслом.
|
Категория: Випічка |
Просмотров: 489 |
Добавил: therrint
| Рейтинг: 0.0/0 |