Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 21 » Калекукко (Пиріг з рибою)
    00:48
    Калекукко (Пиріг з рибою)

    Інгредієнти

    Борошно житнє 200, борошно пшеничне 200, вода 250, масло вершкове 60, філе рибне 800, сало (Шпик) 200, цибуля ріпчаста сто, вершки 40, жовток 1 шт. , перець мелений чорний, смалець, сіль.

    Спосіб приготування

    В борошно поступово вливають склянку води, додають масло, сіль, замішують тісто, розгортають, складають його навпіл і ставлять на півгодини на холод. Сало (Шпик) нарізають кубиками і обсмажують разом з крупно нарізаною цибулею. Потім пропускають через м'ясорубку обсмажений зі шпиком лук і рибне філе. Фарш змішують з вершками, солять і перчат. Тісто розкочують не дуже узким шаром прямокутним, на одну половину кладуть фарш, накривають його іншою половиною, защипують краю і змащують їх жовтком. Випікають пиріг на слабкому вогні протягом 3 годин. Час від
    часу пиріг слід змащувати смальцем. Перед подачею готовий пиріг розрізають на частини і поливають розтопленим вершковим маслом.
    Категория: Випічка | Просмотров: 489 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0