Главная » 2010 Июнь 1 » листкові пиріжки з м'ясом
19:13 листкові пиріжки з м'ясом | |
Інгредієнти1. 400 грам свинини2. 1 кг листкового тіста 3-4 цибулини сіль, перець за смаком 2 яйця для змащування Спосіб приготування1. відварити м'ясо2 перемолоти через м'ясорубку (я це роблю в блендер) 3. цибулю нарізати кубиками й обсмажити до золотистого кольору 4. додати цибулю до м'яса 5. м'ясо з цибулею посолити і поперчити за смаком 6. тесто розкачати до товщини 5мм, попередньо посипавши стіл борошном 7. стаканом зробити кружечки (як на вареники) 8. викладиваем фарш на кружечки і защипувати краю зліва на право, перебираючи великим і вказівним пальцями 9. взбіваем яйця і пензликом, акуратно змащуємо пиріжки, особливо краю 10. викладиваем пиріжки на деко і закладаємо їх у заздалегідь добре розігріту духовку 11. і при температурі 200 градусів випікаємо приблизно 25-30 хвилин. Про рецептіЛисткове тісто обожать добре розігріту духовку. На фото те, що залишилося за годину після того, як я їх дістала з духовкі. Моі хлопчики не стали чекати, если вони охолонуть! Смачного!! | |
|
Всего комментариев: 0 | |