Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 1 » листкові пиріжки з м'ясом
    19:13
    листкові пиріжки з м'ясом

    Інгредієнти

    1. 400 грам свинини
    2. 1 кг листкового тіста
    3-4 цибулини
    сіль, перець за смаком
    2 яйця для змащування

    Спосіб приготування

    1. відварити м'ясо
    2 перемолоти через м'ясорубку (я це роблю в блендер)
    3. цибулю нарізати кубиками й обсмажити до золотистого кольору
    4. додати цибулю до м'яса
    5. м'ясо з цибулею посолити і поперчити за смаком
    6. тесто розкачати до товщини 5мм, попередньо посипавши стіл борошном
    7. стаканом зробити кружечки (як на вареники)
    8. викладиваем фарш на кружечки і защипувати краю зліва на право, перебираючи великим і вказівним пальцями
    9. взбіваем яйця і пензликом, акуратно змащуємо пиріжки, особливо краю
    10. викладиваем пиріжки на деко і закладаємо їх у заздалегідь добре розігріту духовку
    11. і при температурі 200 градусів випікаємо приблизно 25-30 хвилин.

    Про рецепті

    Листкове тісто обожать добре розігріту духовку. На фото те, що залишилося за годину після того, як я їх дістала з духовкі. Моі хлопчики не стали чекати, если вони охолонуть! Смачного!!
    Категория: Випічка | Просмотров: 466 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0