Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 24 » Малиновий пиріг до чаю з штрейзелем
    19:14
    Малиновий пиріг до чаю з штрейзелем

    Інгредієнти

    Для штрейзела:
    1 \ 3 (75 мл) чашки борошна
    1 \ 3 (75 мл) чашки кофейного цукру
    1 \ 4 чашки (50 мл) м'якого масла
    1 ч. л. кориці
    --------------------------------

    Для тіста
    3 \ 4 (175 мл) чашки цукру
    1 \ 4 (50 мл) чашки м'якого масла
    1 яйце
    1 ч. л. ванільного цукру
    3 \ 4 чашки (175 мл) молока
    1 3 \ 4 (425 мл) чашки борошна
    1 ст. л. розпушувача
    1 \ 2 ч. л. солі
    1 1 \ 2 чашки малини або інших ягід (ягоди можуть бути свіжими або морожених)

    Спосіб приготування

    Робимо штрейзел: змішати всі інгредієнти і розтерти їх до утворення великої крихти.
    Робимо тесто. В одній мисці змішати цукор, олія, яйце, та ванільний сахари збити міксером. Добавітть молоко і продовжувати збивати ще приблизно 1 мінуту. В іншій мисці змішати муку, розпушувач і соль. Смешать вміст двох мисок.
    Форму змастити маслом і присипати мукой. Виліть половину тіста, висипати ягоди і вилити другу половину теста. Сверху присипати штрейзелем. (Я робила трохи простіше . . . вилила усе тісто, потім ягоди, трохи ложкою придавлює їх в тісто і посипала штрейзелем)

    Пекти при температурі 190 З прімерно40-45 мінут. Проверіть готовність лучинки

    Про рецепті

    У неділю з чоловіком ходили збирати садову голубику, і не спекти щось смачне з цими ягодами я просто не смогла. Рецептік знайшла в книжці "Robin Hood/Home Baking". В оригіналі цей пиріг повинен бути з малиною, але як варіант вони пропонували замінити лохиною, і по-моєму вийшло восхітітельно. Пірог має дуже м'яку текстуру, скоріше похожий більше на бісквіт. А пахне то як . . пахне то як у всій квартирі! Мої примітки: Для штрейзела я використала звичайний білий цукор, тому що кофейного у мене не било. Коріцу я не використала, оскільки чоловік у мене не дуже любіт. Етот пиріг дуже добре заморажівать. Для більшої зручності, якщо Ви плануєте частину пирога заморозити, то краще після охолодження порізати його на шматочки і кожен шматочок покласти в окремий пакетік. Разморожівать в мікрохвильовці і в цьому ж мішечку можна давати пиріг дитині до школи, до прімеру. Етот пиріг рекомендують подавати теплим, але і в прохладному вигляді він дуже смачний.
    Категория: Випічка | Просмотров: 430 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0