Главная » 2010 Июнь 18 » Персики в слойка
19:01 Персики в слойка | |
Інгредієнти450 г (1 упаковка) готового листкового тіста3 персика 2 ст. л. вершкового масла 2 ст. л. цукру 1 ст. л. цукрової пудри Спосіб приготуванняРозігріти духовку до 190 градусів С. Персики нарізати часточками. Розтопити вершкове масло, додати 1 ст. л. цукру, розмішати. Лист листкового тіста змастити маслом з цукром. Покласти на нього другий лист і розкачати в узкий шар. Розрізати на 2 частини.Тримаючи руку на вазі, пальцями зібрати тісто у великі складки від країв до середини шматка. Укласти в отримані складки шматочки персиків, присипати залишилися цукром. На деко покласти лист пергаменту, змастити олією. Викласти слойки з персиками на лист, випікати 25 -30 хв. Готові слойки посипати цукровою пудрою. Про рецептіЩе не закінчився сезон персиків, хочу вам запропонувати це дуже просте, але тим не менше смачне і соковите блюдо. Кстаті, замість персиків можна використовувати і дркгіе фрукти: нектарини, сливи, абрикоси . . . | |
|
Всего комментариев: 0 | |