Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 18 » Персики в слойка
    19:01
    Персики в слойка

    Інгредієнти

    450 г (1 упаковка) готового листкового тіста
    3 персика
    2 ст. л. вершкового масла
    2 ст. л. цукру
    1 ст. л. цукрової пудри

    Спосіб приготування

    Розігріти духовку до 190 градусів С. Персики нарізати часточками. Розтопити вершкове масло, додати 1 ст. л. цукру, розмішати. Лист листкового тіста змастити маслом з цукром. Покласти на нього другий лист і розкачати в узкий шар. Розрізати на 2 частини.
    Тримаючи руку на вазі, пальцями зібрати тісто у великі складки від країв до середини шматка.
    Укласти в отримані складки шматочки персиків, присипати залишилися цукром. На деко покласти лист пергаменту, змастити олією. Викласти слойки з персиками на лист, випікати 25 -30 хв. Готові слойки посипати цукровою пудрою.

    Про рецепті

    Ще не закінчився сезон персиків, хочу вам запропонувати це дуже просте, але тим не менше смачне і соковите блюдо. Кстаті, замість персиків можна використовувати і дркгіе фрукти: нектарини, сливи, абрикоси . . .
    Категория: Випічка | Просмотров: 469 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0