Главная » 2010 Июнь 15 » Пиріг «Добош»
20:08 Пиріг «Добош» | |
ІнгредієнтиДля тіста4 яйця 175 г 150 г борошна Крім того: 175 г цукру 3 яєчних білка 175 г цукрової пудри 225 г рослинної маргарину сто г шоколаду 50 г мигдальній стружки Спосіб приготуванняЯйця збити в піну, поступово підсипаючи підготовлений для тесту цукор. Продовжувати збивання на водяній бані, поки не утвориться щільна гладка Кремоподібній маса. Потім всипати борошно і обережно перемішати.На пергаменті вичертити коло діаметром 24 см. Деко вистилати пергаментом, викласти тісто і розрівняти, зробити круглу форму. Випікати близько 7 - 10 хв в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці. Тим часом викласти тісто для другого коржа. Загалом має вийти 6 коржів. Поки коржі ще гарячі - акуратно обрізати краю, потім остудити. 175 г цукру розтопити на маленькій сковороді. Слідкуйте, щоб цукор не став коричневим, інакше він буде гірчити. Ще гарячу масу викласти на один з коржів і одразу розрізати змазаним рослинним маслом ножем на 12 частин. Яєчні білки збити з цукровою пудрою на водяній бані. Окремо збити маргарин кімнатної температури і, не припиняючи збивання, поступово додати білки. Шоколад подрібнити, розтопити на водяній бані, злегка остудити і додати в збиту масу. Коржі змастити 3 \ 4 приготованого крему і з'єднати разом. Позосталих кремом змастити верх і краю торта і зробити розетки, як на фото. Підготовлені 12 пластинок з цукру розкласти зверху у вигляді віяла. Мигдалевий стружку злегка обсмажити на сковороді без жиру і посипати нею краї торта. | |
|
Всего комментариев: 0 | |