Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 15 » Пиріг «Добош»
    20:08
    Пиріг «Добош»

    Інгредієнти

    Для тіста
    4 яйця
    175 г
    150 г борошна
    Крім того:
    175 г цукру
    3 яєчних білка
    175 г цукрової пудри
    225 г рослинної маргарину
    сто г шоколаду
    50 г мигдальній стружки

    Спосіб приготування

    Яйця збити в піну, поступово підсипаючи підготовлений для тесту цукор. Продовжувати збивання на водяній бані, поки не утвориться щільна гладка Кремоподібній маса. Потім всипати борошно і обережно перемішати.
    На пергаменті вичертити коло діаметром 24 см.
    Деко вистилати пергаментом, викласти тісто і розрівняти, зробити круглу форму.
    Випікати близько 7 - 10 хв в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці.
    Тим часом викласти тісто для другого коржа. Загалом має вийти 6 коржів.
    Поки коржі ще гарячі - акуратно обрізати краю, потім остудити.
    175 г цукру розтопити на маленькій сковороді. Слідкуйте, щоб цукор не став коричневим, інакше він буде гірчити.
    Ще гарячу масу викласти на один з коржів і одразу розрізати змазаним рослинним маслом ножем на 12 частин.
    Яєчні білки збити з цукровою пудрою на водяній бані.
    Окремо збити маргарин кімнатної температури і, не припиняючи збивання, поступово додати білки.
    Шоколад подрібнити, розтопити на водяній бані, злегка остудити і додати в збиту масу.
    Коржі змастити 3 \ 4 приготованого крему і з'єднати разом.
    Позосталих кремом змастити верх і краю торта і зробити розетки, як на фото.
    Підготовлені 12 пластинок з цукру розкласти зверху у вигляді віяла.
    Мигдалевий стружку злегка обсмажити на сковороді без жиру і посипати нею краї торта.
    Категория: Випічка | Просмотров: 525 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0