Главная » 2010 Июнь 17 » Полуничний торт з сиром
18:38 Полуничний торт з сиром | |
Інгредієнти30г вершкового масла6яіц 200г цукру 1пакетік ванільного цукру 200 г борошна розпушувач на кінчику ножа 2 чайн. л. какао 150г шоколадної глазурі 500 г сиру маскарпоне (можна адигейського сиру) 600 г полуниці Спосіб приготуванняВершкове масло растопіть. Белкі відокремити від желтков. Взбіть в густу піну жовтки з 150 г цукру і ванільним сахаром. Вліть вершкове масло. Взбіть білки і викласти на яєчну массу. Смешать борошно, розпушувач і какао, просіяти зверху і всеосторожно перемешать. Наполніть масою форму (діаметр 30см) і разровнять. Випекать 25-30 мін. прі 180 С. Остудити.Глазур растопіть. Обмазать нею краю торта. Перемешать сир із залишками цукру і розподілити на коржі. Полуницю розрізати навпіл і викласти поверх крему. | |
|
Всего комментариев: 0 | |