Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 17 » Полуничний торт з сиром
    18:38
    Полуничний торт з сиром

    Інгредієнти

    30г вершкового масла
    6яіц
    200г цукру
    1пакетік ванільного цукру
    200 г борошна
    розпушувач на кінчику ножа
    2 чайн. л. какао
    150г шоколадної глазурі
    500 г сиру маскарпоне (можна адигейського сиру)
    600 г полуниці

    Спосіб приготування

    Вершкове масло растопіть. Белкі відокремити від желтков. Взбіть в густу піну жовтки з 150 г цукру і ванільним сахаром. Вліть вершкове масло. Взбіть білки і викласти на яєчну массу. Смешать борошно, розпушувач і какао, просіяти зверху і всеосторожно перемешать. Наполніть масою форму (діаметр 30см) і разровнять. Випекать 25-30 мін. прі 180 С. Остудити.
    Глазур растопіть. Обмазать нею краю торта. Перемешать сир із залишками цукру і розподілити на коржі.
    Полуницю розрізати навпіл і викласти поверх крему.
    Категория: Випічка | Просмотров: 409 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0