Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 14 » Шоколадний пиріг з сиром Маскарпоне
    19:19
    Шоколадний пиріг з сиром Маскарпоне

    Інгредієнти

    200 г темного шоколаду 70% какао, 200 г вершкового масла, 1,5 склянки цукру, 5 яєць, 2/3 склянки борошна , 400 г сиру Маскарпоне. Стакан - 250 р.

    Спосіб приготування

    Пиріг робити дуже просто.
    На водяній бані розтопити шоколад разом з вершковим маслом, постійно помешівая. Отдать охолонути. Окремо збити 3 яйця і склянку цукру. Додати шоколад, перемішати. Продовжуючи розмішувати, всипати просіяне борошно.
    Сир збити з рештою яйцями і цукром. Деко з високими бортами змастити олією і застелити пергаментом. (Пиріг дуже сильно піднімається - форма з низькими бортами не годиться, так само, як і форма вузька, але з високими бортами). Влити 2/3 шоколадної суміші, розрівняти поверхню. Зверху рівномірно розподілити вершкову масу. Ложкою викласти залишилася шоколадну суміш і відразу ж робити зворотною стороною ложки мармуровий малюнок. Випікати 40 хв в розігрітій до 180С духовці. Тортик всередині сухим не буде. Готовність перевіряється по відсутності на паличці шматочків тесту.

    Про рецепті

    Пиріг дуже смачний, всім сподобався. Сьогодні приходила мать чоловіка з його сестрою, з'їли по два великі шматочки, при тому, що вони на дієті і ввечері нічого не їдять!
    Категория: Випічка | Просмотров: 608 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0