Главная » 2010 Июнь 14 » Шоколадний пиріг з сиром Маскарпоне
19:19 Шоколадний пиріг з сиром Маскарпоне | |
Інгредієнти200 г темного шоколаду 70% какао, 200 г вершкового масла, 1,5 склянки цукру, 5 яєць, 2/3 склянки борошна , 400 г сиру Маскарпоне. Стакан - 250 р.Спосіб приготуванняПиріг робити дуже просто.На водяній бані розтопити шоколад разом з вершковим маслом, постійно помешівая. Отдать охолонути. Окремо збити 3 яйця і склянку цукру. Додати шоколад, перемішати. Продовжуючи розмішувати, всипати просіяне борошно. Сир збити з рештою яйцями і цукром. Деко з високими бортами змастити олією і застелити пергаментом. (Пиріг дуже сильно піднімається - форма з низькими бортами не годиться, так само, як і форма вузька, але з високими бортами). Влити 2/3 шоколадної суміші, розрівняти поверхню. Зверху рівномірно розподілити вершкову масу. Ложкою викласти залишилася шоколадну суміш і відразу ж робити зворотною стороною ложки мармуровий малюнок. Випікати 40 хв в розігрітій до 180С духовці. Тортик всередині сухим не буде. Готовність перевіряється по відсутності на паличці шматочків тесту. Про рецептіПиріг дуже смачний, всім сподобався. Сьогодні приходила мать чоловіка з його сестрою, з'їли по два великі шматочки, при тому, що вони на дієті і ввечері нічого не їдять! | |
|
Всего комментариев: 0 | |