Главная » 2010 Июнь 2 » Шоколадний торт з полуницею.
19:16 Шоколадний торт з полуницею. | |
Інгредієнтишоколаду - 150 гВершкового масла або маргарину - 150 г Сахара - 80 г Яєць - 6 шт Муки - 150 г Какао - 50 г Розпушувач тесту - 1 ч. л Полуниця - 500 г Сметана 30% жирності - 450 г Желатин - 30 г Вода - 20 мл Цукор - 150 г Спосіб приготуванняШоколад поламати на шматочки + вершкового масла або маргарину розтопити на водяній бані.Цукор збити з яйцями в густу піну, не перестаючи заважати додаємо тонкою цівкою шоколадну масу. Борошно + какао + розпушувач тесту всі просіяти. Все акуратно перемішати. Добре змащену маслом і припудрені борошном форму наповнити тестом. Піч торт рівно годину при помірній температурі (180 градусів). Потім торт вийняти з духовки, дати йому охолонути, після чого обережно перекласти, рівно обрізати на дві частини. Желатин замочити водою на 30 хвилин, сметану перемішати з цукром. Желатин розтопити на водяній бані і влити в крем тонкою цівкою не перестаючи помішувати. Крем поставити в холодильник якщо рідкий вийшов. Крема консистенція повинна бути густою. Бісквіт розділити на дві частини, одна змастити кремом іншим нарити і залишилася крем вилити на верх торта і прикрасити полуницею. | |
|
Всего комментариев: 0 | |