Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 2 » Шоколадний торт з полуницею.
    19:16
    Шоколадний торт з полуницею.

    Інгредієнти

    шоколаду - 150 г
    Вершкового масла або маргарину - 150 г
    Сахара - 80 г
    Яєць - 6 шт
    Муки - 150 г
    Какао - 50 г
    Розпушувач тесту - 1 ч. л
    Полуниця - 500 г
    Сметана 30% жирності - 450 г
    Желатин - 30 г
    Вода - 20 мл
    Цукор - 150 г

    Спосіб приготування

    Шоколад поламати на шматочки + вершкового масла або маргарину розтопити на водяній бані.
    Цукор збити з яйцями в густу піну, не перестаючи заважати додаємо тонкою цівкою шоколадну масу.
    Борошно + какао + розпушувач тесту всі просіяти. Все акуратно перемішати.
    Добре змащену маслом і припудрені борошном форму наповнити тестом. Піч торт рівно годину при помірній температурі (180 градусів).
    Потім торт вийняти з духовки, дати йому охолонути, після чого обережно перекласти, рівно обрізати на дві частини.
    Желатин замочити водою на 30 хвилин, сметану перемішати з цукром.
    Желатин розтопити на водяній бані і влити в крем тонкою цівкою не перестаючи помішувати.
    Крем поставити в холодильник якщо рідкий вийшов. Крема консистенція повинна бути густою.
    Бісквіт розділити на дві частини, одна змастити кремом іншим нарити і залишилася крем вилити на верх торта і прикрасити полуницею.
    Категория: Випічка | Просмотров: 381 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0