Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 23 » Швидкий тортик "Наше маленьке сонечко"
    18:42
    Швидкий тортик "Наше маленьке сонечко"

    Інгредієнти

    Бісквітні коржі - 3 шт (покупні або власної випічки)
    Пачка заварного ванільного крему
    Молоко
    Пачка прозорого желе для торта
    3 столові ложки цукру
    Сік 1-го апельсина (не більше 1/4 літра)
    Кедрові горішки
    Кілька жовтих слив
    П'ят ягід черемхи (можна смородини ітп. По фантазії)
    Декоративні кондитерські посипання

    Спосіб приготування

    Хочу поділитися своїм варіантом швидкого і красового тортика з використанням однієї з паличок-виручалочек - готових бісквітних коржів. Ще звичайно є готове тісто листкове, але (Ви швидше за все не повірите) його в наші магазини не завозять, зовсім. А ось бісквітікі ще можна зустріти. Спасибо нашим постачальником хоча б за них.
    Про всяк пожежний упаковочку таковых коржів намагаюся тримати в запаснику, на випадок внезаних, але приємних гостей (тільки для них), та щоб відзначити несподівану приємність.
    Ось наш вчорашній експромт. Присвячуємо нашої Молодшій.
    Беремо світлі бісквітні коржі. Два з них просочуємо натуральним соком (у мене банановий). Заварюємо ванільний крем з використання молока відповідно до інструкції на пачці, і змащуємо перший корж. Посипаємо кедровими горішками (будь-якими іншими до смаку і по наявності, можна цукати, різані сухофрукти). Зверху другий корж й те саме - крем і горішки. На верхньому (третьому) коржі викладаємо яку-небудь красотень з приготованих вимитих фруктів \ ягід. У мене вийшло сонечко, сама форма коржа, а точніше смуги-промені на ньому, підказали ідею.
    З соку свіжого апельсина, води, цукру і пачки прозорого желе готуємо желе. Спочатку кількома ложками поливаємо фрукти для закріплення, і потім все залишилося желе розподіляємо по поверхні тортика. Остудити в холодильнику не менше години, і все. весело, ніжно, і на диво швидко з точки зору їдців:)
    Смачного!
    Категория: Випічка | Просмотров: 453 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0