Главная » 2010 Июнь 14 » Сільський торт
19:22 Сільський торт | |
Інгредієнти1 склянка варення700 г сметани 300 г цукру 450 г борошна 1 ч. л. соди сто г маргарину 3-4 яйця Спосіб приготуванняЗбити яйця з сто г цукру. В окремому посуді змішати розм'якшений маргарин, варення, 300 г сметани. Вмішати збиті яйця до цієї суміші, додати муку з содою, замісити тісто, викласти у форму і випікати при температурі 180 градусів.Збити що залишилися, сметану та цукор. Дати випеченого пирога трохи охолонути до тієї температури, если не пече руки, і розрізати на два коржі. Верхній корж покласти зрізом вгору і змастити обидва теплих коржа невеликою кількістю сметанного крему. Дати охолонути (за цей час коржі відмінно просочаться). Скласти коржі назад, зрізами всередину, облити зверху сметанним кремом, прикрасити ягодами. Про рецептітопа з дачі, по дорозі набрали трохи шікші - ось з неї я цю селюк і зробила. Гарний бузково колір у коржів виходить з таковых ягід, як жимолость, чорна смородина, чорниця, лохина. Не дуже симпатичний колір (як на фото - сіруватий) виходить з вишні або малини - але зате таааак запах, що він цілком компенсує не дуже презентабельний вигляд. Але з чого б Ви цей "торт" не робили, все одно вийде смачно. | |
|
Всего комментариев: 0 | |