Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 14 » Сільський торт
    19:22
    Сільський торт

    Інгредієнти

    1 склянка варення
    700 г сметани
    300 г цукру
    450 г борошна
    1 ч. л. соди
    сто г маргарину
    3-4 яйця

    Спосіб приготування

    Збити яйця з сто г цукру. В окремому посуді змішати розм'якшений маргарин, варення, 300 г сметани. Вмішати збиті яйця до цієї суміші, додати муку з содою, замісити тісто, викласти у форму і випікати при температурі 180 градусів.
    Збити що залишилися, сметану та цукор.
    Дати випеченого пирога трохи охолонути до тієї температури, если не пече руки, і розрізати на два коржі. Верхній корж покласти зрізом вгору і змастити обидва теплих коржа невеликою кількістю сметанного крему. Дати охолонути (за цей час коржі відмінно просочаться).
    Скласти коржі назад, зрізами всередину, облити зверху сметанним кремом, прикрасити ягодами.

    Про рецепті

    топа з дачі, по дорозі набрали трохи шікші - ось з неї я цю селюк і зробила. Гарний бузково колір у коржів виходить з таковых ягід, як жимолость, чорна смородина, чорниця, лохина. Не дуже симпатичний колір (як на фото - сіруватий) виходить з вишні або малини - але зате таааак запах, що він цілком компенсує не дуже презентабельний вигляд. Але з чого б Ви цей "торт" не робили, все одно вийде смачно.
    Категория: Випічка | Просмотров: 501 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0