Главная » 2010 Июнь 24 » Сирний пиріжок
18:52 Сирний пиріжок | |
Інгредієнтидля тіста:200 гр. мукі, 1 ч. л. разрихлітеля, сто гр. сахара, ваніль, 1/4 ч. л. солі, 2 ст. л. какао, 1 ч. л. лимонного соку, 1 яйце, сто гр. слів. масла. ---------------------------- для внутренности: 4 яйця, 250 гр. слів. масла, 250 гр. сахара, 2 п. ваніліна, 1 п. ванільного пудингу, 500 гр. творога (20% жирн). Спосіб приготуванняНа вулиці холодно, йде дощ, саме те-чаї "ганяти" з пирогами!Хочу запропонувати свій варіант сирного пирога. З м'якого масла і всіх інших компонентів вимісити тісто, закриємо його прозорої фольгою і відправимо на 30 хвилин в холод. Тим часом покладемо сир в марлечку на сито, щоб "пішла" рідина. Відокремимо жовтки від білків (якщо яйця дрібні, краще взяти 5 шт. ). Жовтки збиваємо з цукром, ваніллю і ванільним пудингом (сухим порошком!). Білки збиваємо в круту піну. З'єднуємо білки з жовтками (поступово). Виймаємо тісто з холодильника і розгортає його між двома шарами прозорої фольги. Форму змащуємо слів. маслом і посипаємо борошном, викладаємо у неї тісто, розподілимо рівномірно по дну і сформуємо бортик, висотою 3-4 см. , трохи тесту отщіпнем для декорації. Зверху рівномірно розподіляємо сирну суміш, прикрасимо залишками тесту (як кому подобається) і відправляємо пиріг в розігріту до 180 ° духовку на другому з низу поличку. Випікаємо близько години, готово! Если пиріг охолоне, виймаємо його з форми. Приємного чаювання !!! | |
|
Всего комментариев: 0 | |