Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 4 » Сливовий пиріг
    18:56
    Сливовий пиріг

    Інгредієнти

    Зливи
    Ізюм
    Для тіста:
    1 яйце
    1 ст. цукру
    1 ст. борошна
    1 ст. борошна (грубого помелу)
    1 ст. молока
    1/3 ст. рослинного масла
    7 гр. розпушувач
    Для посипання "Штрейзель з горіхами":
    40 гр. вершкового масла
    40 гр. цукру
    сто гр. борошна
    50 гр. горіхів (будь-яких, мелених)
    Цукрова пудра (за бажанням)
    Форма для випічки 20х30 см.

    Спосіб приготування

    Зливи промити, обсушити і розділити на дві частини виняв кісточку.
    Приготувати посипання "Штрейзель з горіхами": для цього треба розтерти розм'якшення вершкове масло з цукром і борошном в крихту, додати подрібнені горіхи.
    Для тіста, збити яйце з цукром, додати борошно з рихлителем, влити молоко і вконце збивання додати рослинне масло. (Тісто вийде рідким. )
    На підготовлений лист (застелений пекарської папером або змащені олією і посипання мукою) вилити підготовлене тісто, викласти сливи і ізюм (фото 3), посипати "Штрейзелем" і випікати при середній температурі 30-40 хвилин.
    * Якщо сливи кислувато пиріг можна посипати цукровою пудрою если він охолоне.
    Категория: Випічка | Просмотров: 476 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0