Главная » 2010 Июнь 4 » Сливовий пиріг
18:56 Сливовий пиріг | |
ІнгредієнтиЗливиІзюм Для тіста: 1 яйце 1 ст. цукру 1 ст. борошна 1 ст. борошна (грубого помелу) 1 ст. молока 1/3 ст. рослинного масла 7 гр. розпушувач Для посипання "Штрейзель з горіхами": 40 гр. вершкового масла 40 гр. цукру сто гр. борошна 50 гр. горіхів (будь-яких, мелених) Цукрова пудра (за бажанням) Форма для випічки 20х30 см. Спосіб приготуванняЗливи промити, обсушити і розділити на дві частини виняв кісточку.Приготувати посипання "Штрейзель з горіхами": для цього треба розтерти розм'якшення вершкове масло з цукром і борошном в крихту, додати подрібнені горіхи. Для тіста, збити яйце з цукром, додати борошно з рихлителем, влити молоко і вконце збивання додати рослинне масло. (Тісто вийде рідким. ) На підготовлений лист (застелений пекарської папером або змащені олією і посипання мукою) вилити підготовлене тісто, викласти сливи і ізюм (фото 3), посипати "Штрейзелем" і випікати при середній температурі 30-40 хвилин. * Якщо сливи кислувато пиріг можна посипати цукровою пудрою если він охолоне. | |
|
Всего комментариев: 0 | |