Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 18 » Тарт "Татен"
    20:08
    Тарт "Татен"

    Інгредієнти

    Тісто листкове без/дріжджі. 250 гр.
    Яблука кисло-сл. тверд. 3-4 шт.
    Цукор коричн. 6 ст. л.
    Масло сл. 20 гр.
    Сік лимона 1,5 ст. л.

    Спосіб приготування

    Може це і неоригінальний рецепт, але дуже швидкий і незаморочний. Прі наявності мінімуму інгридієнтів-непоганий результат.
    Яблука (у мене "Фуджі") очистити від шкірки і сердцевіни. Нарезать на 8-10 частин, скропити соком лимона, щоб не потемніли.
    У сковороду покласти масло, розтопити його, насипати цукор і підлити 1 ст. л. ю води. Дать цукру розчинитися і покласти яблокі. Обжарівать яблука до світло-золотистого кольору на маленькому вогні.
    Тісто (попередньо розморожені) вирізати по діаметру сковороди.
    Яблука в карамелі трохи остудити, зверху викласти тісто підтикавши краю під яблокі. Надрезать в декількох місцях тісто, інакше може здорово бахнуть. Поставіть в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хв.
    Для того, щоб пиріг викласти, треба міцно притиснути тарілку до сковороди і різко перевернуть. Сделать це треба відразу після того, як пиріг виймете з печі, інакше карамель застигне.
    Категория: Випічка | Просмотров: 496 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0