Главная » 2010 Июнь 18 » Тарт "Татен"
20:08 Тарт "Татен" | |
ІнгредієнтиТісто листкове без/дріжджі. 250 гр.Яблука кисло-сл. тверд. 3-4 шт. Цукор коричн. 6 ст. л. Масло сл. 20 гр. Сік лимона 1,5 ст. л. Спосіб приготуванняМоже це і неоригінальний рецепт, але дуже швидкий і незаморочний. Прі наявності мінімуму інгридієнтів-непоганий результат.Яблука (у мене "Фуджі") очистити від шкірки і сердцевіни. Нарезать на 8-10 частин, скропити соком лимона, щоб не потемніли. У сковороду покласти масло, розтопити його, насипати цукор і підлити 1 ст. л. ю води. Дать цукру розчинитися і покласти яблокі. Обжарівать яблука до світло-золотистого кольору на маленькому вогні. Тісто (попередньо розморожені) вирізати по діаметру сковороди. Яблука в карамелі трохи остудити, зверху викласти тісто підтикавши краю під яблокі. Надрезать в декількох місцях тісто, інакше може здорово бахнуть. Поставіть в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хв. Для того, щоб пиріг викласти, треба міцно притиснути тарілку до сковороди і різко перевернуть. Сделать це треба відразу після того, як пиріг виймете з печі, інакше карамель застигне. | |
|
Всего комментариев: 0 | |