Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 11 » тістечко-безе "КУПОЛ"
    00:48
    тістечко-безе "КУПОЛ"

    Інгредієнти

    білки-6шт
    цукор-2 ст.
    лім. к-та
    ------------------

    шоколад чорний-100гр
    какао-для посипання
    ------------------

    вершки 33-35%-50гр
    какао-10гр
    сах. пудра-за смаком (я не додаю)
    загусник

    Спосіб приготування

    Збити білки з цукром в щільну, добре тримає форму масу. "відсадити" (я працювала кондитерським мішком) на папір для випічки у вигляді конусів і у вигляді невеликих "шішечек", які потім підуть у нас на гору.
    Сушити безешкі при 90С від 1 до 2 годин (залежно від розміру). Дати повністю охолонути.
    Приготувати крем: збити вершки з згущувачем і сах. пудрой, додати какао.
    Розтопити шоколад. Аккуратненько заглазіровать дно конусів і одну сторону "шішечек". Дати застигнути.
    На конус "відсадити" трохи крему, встановити "шишечку", трохи притиснувши її.
    Присипати конус какао.
    СМАЧНОГО!
    Категория: Випічка | Просмотров: 488 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0