Главная » 2010 Июнь 11 » тістечко-безе "КУПОЛ"
00:48 тістечко-безе "КУПОЛ" | |
Інгредієнтибілки-6штцукор-2 ст. лім. к-та ------------------ шоколад чорний-100гр какао-для посипання ------------------ вершки 33-35%-50гр какао-10гр сах. пудра-за смаком (я не додаю) загусник Спосіб приготуванняЗбити білки з цукром в щільну, добре тримає форму масу. "відсадити" (я працювала кондитерським мішком) на папір для випічки у вигляді конусів і у вигляді невеликих "шішечек", які потім підуть у нас на гору.Сушити безешкі при 90С від 1 до 2 годин (залежно від розміру). Дати повністю охолонути. Приготувати крем: збити вершки з згущувачем і сах. пудрой, додати какао. Розтопити шоколад. Аккуратненько заглазіровать дно конусів і одну сторону "шішечек". Дати застигнути. На конус "відсадити" трохи крему, встановити "шишечку", трохи притиснувши її. Присипати конус какао. СМАЧНОГО! | |
|
Всего комментариев: 0 | |