Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 10 » торт "стіс" з чорносливом "
    20:08
    торт "стіс" з чорносливом "

    Інгредієнти

    тісто:
    300 гр. маргарину
    3 склянки борошна
    150 гр. сметани
    1 яйце
    1/2 ч. л. соди гашеного соком лайма
    3/4 склянки цукру
    крем:
    200 гр. вершкового масла
    1 склянка цукру
    1/2 склянки молока
    1 пакетик ванільного цукру
    2 яйця
    внутренность:
    700 гр. свіжого чорносливу
    лікер "Куантро" 4 ст. л.

    Спосіб приготування

    розрізаємо митий чорнослив на 4 частини і заливаємо лікером.
    Для крему розтираємо цукор з яйцями, вливаємо молоко і постійно помішуючи, доводимо до кипіння. Ставимо охолоджувати.
    З інгридієнтів замішуємо тісто. Ділимо на 15 частин, розкочують прямокутні платівки. На них викладаємо шматочки чорносливу, закочує в трубочки, защипувати з усіх боків і укладаємо на лист, що вистилається папером для випічки. Випікаємо 15-20 хвилин на середньому жару. Виймаємо і охолоджуємо.
    Суміш для крему збиваємо з розм'якшеним маслом і залишками лікеру.
    На формочки або тарілку викладаємо трубочки шарами, змащуючи кремом: 1 шар - 5 трубочок, 2 шар - 4 і так далі до 1 трубочки.
    Ставимо в холодильник на пару годин для просочення.
    Приємного Вам!

    Про рецепті

    для мене цей торт виявився занадто великим, тому нижній ряд дровітні у мене вже був з 4 трубочок. А з залишків тіста я наліпили печенек, і скріпила кремом по 2 штуки, теж дуже вийшло душевно! навіть сфотографувати не встигла . . . .
    Категория: Випічка | Просмотров: 483 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0