Главная » 2010 Июнь 10 » торт "стіс" з чорносливом "
20:08 торт "стіс" з чорносливом " | |
Інгредієнтитісто:300 гр. маргарину 3 склянки борошна 150 гр. сметани 1 яйце 1/2 ч. л. соди гашеного соком лайма 3/4 склянки цукру крем: 200 гр. вершкового масла 1 склянка цукру 1/2 склянки молока 1 пакетик ванільного цукру 2 яйця внутренность: 700 гр. свіжого чорносливу лікер "Куантро" 4 ст. л. Спосіб приготуваннярозрізаємо митий чорнослив на 4 частини і заливаємо лікером.Для крему розтираємо цукор з яйцями, вливаємо молоко і постійно помішуючи, доводимо до кипіння. Ставимо охолоджувати. З інгридієнтів замішуємо тісто. Ділимо на 15 частин, розкочують прямокутні платівки. На них викладаємо шматочки чорносливу, закочує в трубочки, защипувати з усіх боків і укладаємо на лист, що вистилається папером для випічки. Випікаємо 15-20 хвилин на середньому жару. Виймаємо і охолоджуємо. Суміш для крему збиваємо з розм'якшеним маслом і залишками лікеру. На формочки або тарілку викладаємо трубочки шарами, змащуючи кремом: 1 шар - 5 трубочок, 2 шар - 4 і так далі до 1 трубочки. Ставимо в холодильник на пару годин для просочення. Приємного Вам! Про рецептідля мене цей торт виявився занадто великим, тому нижній ряд дровітні у мене вже був з 4 трубочок. А з залишків тіста я наліпили печенек, і скріпила кремом по 2 штуки, теж дуже вийшло душевно! навіть сфотографувати не встигла . . . . | |
|
Всего комментариев: 0 | |