Главная » 2010 Июнь 21 » ватрушки для Давида та Ванюшка
19:20 ватрушки для Давида та Ванюшка | |
ІнгредієнтиМолоко 500 грдріжджі свіжі 40 гр 1 склянка цукру 6 яєць 200 гр вершкового масла НЕ міння 1,5 кг борошна в \ с сир 15% 450 гр дитячий сирок сто гр (коротше сиру всього 500 гр) ваніль 2 пакетика цукор у начинку по-смаку гарний настрій і помічників Спосіб приготуванняУ тепле молоко, додаємо дріжджі й цукор, 1 пакетик ванілі добре перемішуємо, додаємо борошна приблизно 300-500 гр, накриваємо рушником і відправляємо в теплу тумбочку нашу опару на 30-50 хвилин. У цей час перетерти сир, можна через сито, додати цукор, ваніль, яйце, якщо є бажання замочений ненадовго ізюм, але в мене старший н їсть.Опара трохи піднялася і запузирілась - значить вже готова, додаємо розтоплене масло, 4 збиті яйця, перемішуємо, потроху додаємо борошна, так щоб ще можна було заважати ложкою, накриваємо миску і ставимо в холодильник на 1 або 2 години, поки добре не підніметься. Після переміщаємо наше тісто на припорошений борошном стіл і вимішуємо, знову накриваємо рушником, об трохи відпочило на 10 хвилин прімерно. Духовка вже гріється до 180-200 гр. Формуємо невеликі коржики і викладаємо їх на змащений маслом деко, відправляємо в ту ж тумбочку на расстойку, если вони спливуть, робимо виїмки склянкою потрібного розміру і в отвір ложім, швидше за вливаємо нашу начинку по 1 ст. л. , змащуємо тісто навколо сиру збитим яйцем і в духовку на 15-20 хвилин. Смачного! Про рецептіВибачте, фото не дуже, готувала з 2 помічниками якщо так можна сказати . . . Старший хотів дуже великі, от вони трохи й не вистрибнули з дека. | |
|
Всего комментариев: 0 | |