Главная » 2010 Июнь 15 » закусочний цибулевий пиріг
19:16 закусочний цибулевий пиріг | |
Інгредієнтидля тіста:2 ст. борошна 1п. маргарину 1ст. л. цукру 1 яйце 1ст. л. оцту для внутренности: 4 яйця 4 плавлених сирка 4 цибулини Спосіб приготуванняу борошно натерти заморожений маргарин.яйце і цукор розтерти в стакані, потім додати холодної води, що б склянку заповнився, потім оцет. Перемішати, після чого влити в борошно з маргарином, при цьому прстоянно рубати тісто товстим ножем. Тісто замісити тільки ножем, але не руками. скачати з тесту 2 кульки і покласти в холодильник на 2-3 години. вийняти з холодильника, роскатать 2 пласта і сформувати пиріг з прошарком з внутренности. приготування внутренности: цибулю подрібнити і спасіровать і додати до сирку подрібненим на тертці, трохи остудити і додати яйця (яйця повинні бути сирі), перемішати. пиріг випікать в розогретой духовці до рум'яної скоринки. Про рецептія замішую тісто в кухонний комбайн, насадка з ножем, швидкість невелика, щоб не збивати, а рубило. тісто виходить м'яке і ніжне. їсти можна як теплим так і холодним. | |
|
Всего комментариев: 0 | |