Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » 2010 » Июнь » 15 » закусочний цибулевий пиріг
    19:16
    закусочний цибулевий пиріг

    Інгредієнти

    для тіста:
    2 ст. борошна
    1п. маргарину
    1ст. л. цукру
    1 яйце
    1ст. л. оцту
    для внутренности:
    4 яйця
    4 плавлених сирка
    4 цибулини

    Спосіб приготування

    у борошно натерти заморожений маргарин.
    яйце і цукор розтерти в стакані, потім додати холодної води, що б склянку заповнився, потім оцет. Перемішати, після чого влити в борошно з маргарином, при цьому прстоянно рубати тісто товстим ножем. Тісто замісити тільки ножем, але не руками.
    скачати з тесту 2 кульки і покласти в холодильник на 2-3 години.
    вийняти з холодильника, роскатать 2 пласта і сформувати пиріг з прошарком з внутренности.
    приготування внутренности:
    цибулю подрібнити і спасіровать і додати до сирку подрібненим на тертці, трохи остудити і додати яйця (яйця повинні бути сирі), перемішати.
    пиріг випікать в розогретой духовці до рум'яної скоринки.

    Про рецепті

    я замішую тісто в кухонний комбайн, насадка з ножем, швидкість невелика, щоб не збивати, а рубило. тісто виходить м'яке і ніжне. їсти можна як теплим так і холодним.
    Категория: Випічка | Просмотров: 677 | Добавил: therrint | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0