Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » Випічка
    Інгредієнти тісто листкового дріжджового-1кг. вишня без кісточок-600гр. (я брала заморожування) засипати цукром ягоду сметана 25% жирності-500гр. цукор шоколад тертий Спосіб приготування тісто розділити на прямокутні шматочки як показано на фото їх має бути 10 шт розкачати кожен шматочок і поклавши начинку з вишні скрутити в трубочки загорнувши краю щоб вишня не витікала змастити маслом деко і випікати трубочки до готовності при темп.
    Категория: Випічка | Просмотров: 402 | Добавил: therrint | Дата: 30.07.2009

    Інгредієнти Для тіста: 250 гр. молока, 250 гр. води, 100гр. слів. масла, 1/3 ч. л. солі, 300гр. мукі,6-8 яіц. Крем: цукор 150гр., молоко200гр., яєчні жовтки 200гр. (10 штук), 3/4 ст. л. борошна, 325гр. слівочного масла. Для обсипання: горішки товчені, сах. пудра.
    Категория: Випічка | Просмотров: 477 | Добавил: therrint | Дата: 27.07.2009

    Інгредієнти Тісто: 1стакан сметани 0,5 склянки цукру борошно розпушувач Внутренность: родзинки, курага, чорнослив, волоські горіхи Крем: На ваш смак: 1. Сметана + цукор (цукрова пудра) 2. Варена згущене молоко + слів. масло Спосіб приготування Заводимо тісто консистенції як на вареники.
    Категория: Випічка | Просмотров: 457 | Добавил: therrint | Дата: 23.07.2009

    Інгредієнти Тісто; 1/2 ст. молока, 1/2 ст. води, 100гр. слівочн. масла, пошепКи солі 100гр . борошна, 4 яйца. Крем; 250гр. свежемороженной малини, 120 гр. сахара, 20гр. желатіна, 250 гр. м'якого сиру,250-300гр. слівок. Для прикраси; персики консервовані, малинка, кокосова стружка.
    Категория: Випічка | Просмотров: 351 | Добавил: therrint | Дата: 21.07.2009

    Інгредієнти Бісквіт: 10 охолоджених яєць (з холодильника); 2 ст. ложки води кімнатної температури; 10 ст. ложок дрібного цукру; 10 ст. ложок борошна в/с; 0,5 пакетика ваніліну; 1 ст. ложка коньяку (рома); 2-3 ст. ложки какао-порошку. Крем: 0,7 кг. жирного м'якого сиру; 0,7 л.
    Категория: Випічка | Просмотров: 609 | Добавил: therrint | Дата: 20.07.2009

    Інгредієнти 5 яйц 1 ст. цукру борошно 2 персика суниця сода/оцет Спосіб приготування 1. Белок збиваємо з цукром, додаємо жовтки. 2. Соду гасимо оцтом. 3. Мука просеем. Тісто має вийти, як сметана. 4. Порезать персики. 5. Смазать формачку маслом і обсипати манкою, що б пиріг не прилип.
    Категория: Випічка | Просмотров: 380 | Добавил: therrint | Дата: 14.07.2009

    Інгредієнти Борошно 3 ст. Масло сл. 150 гр. Яйце 1 шт. Сметана сто гр. Цукор 1,5 ст. Розпушувач 1 пакет Сіль Ванільний екстракт Слива солодка 400 гр. Цукрова пудра Спосіб приготування Розтопити масло. Смешать борошно з розпушувачем, додати цукор (1 ст.
    Категория: Випічка | Просмотров: 438 | Добавил: therrint | Дата: 11.07.2009

    Інгредієнти Молоко - 1 стакан Вода-0. 5 склянки Дріжджі сухі - 1. 5 ст. ложки. Рослинна олія - 0. 5 склянки Цукровий пісок - 2 столові ложки. Борошно - від 3,5 склянок і вище. Щіпка солі. Спосіб приготування Пропоную варіант відмінних булочок! Смак нейтральний і підходить ця випічка для бутербродів і з м'ясом, і з джемом.
    Категория: Випічка | Просмотров: 464 | Добавил: therrint | Дата: 05.07.2009

    Інгредієнти Свіжий голець - 4 середніх рибки; 2 головки цибулі; Масло вершкове - 30-40 гр; Олія - 1 ст. ложки; 1 яйце; Сіль на смак; Перець і спеції - за смаком; Тісто дріжджове - 1 порція. Спосіб приготування Почастував мене добра людина свіжовиловлених Гольца.
    Категория: Випічка | Просмотров: 419 | Добавил: therrint | Дата: 04.07.2009

    Інгредієнти борошно 3 скл. молоко 1 скл. тепле цукор 3 ст. ложки дріжджі 1 пачка сухих сіль 1 ч. л. маргарин 200 грам (розм'якшеного при кімнатній температурі) *** для здобного тесту додати 3 яйця. виставила, як варіант від abljabra, хоча є відмінності Спосіб приготування Невелика передісторія: через 2 дні ми переїжджаємо в др.
    Категория: Випічка | Просмотров: 490 | Добавил: therrint | Дата: 30.06.2009

    « 1 2 ... 25 26 27 28 »