Інгредієнти тісто листкового дріжджового-1кг.
вишня без кісточок-600гр. (я брала заморожування) засипати цукром ягоду
сметана 25% жирності-500гр.
цукор
шоколад тертий
Спосіб приготування тісто розділити на прямокутні шматочки як показано на фото
їх має бути 10 шт
розкачати кожен шматочок і поклавши начинку з вишні скрутити в трубочки загорнувши краю щоб вишня не витікала
змастити маслом деко і випікати трубочки до готовності при темп.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
402
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
30.07.2009
|
Інгредієнти Для тіста: 250 гр. молока, 250 гр. води, 100гр. слів. масла, 1/3 ч. л. солі, 300гр. мукі,6-8 яіц. Крем: цукор 150гр., молоко200гр., яєчні жовтки 200гр. (10 штук), 3/4 ст. л. борошна, 325гр. слівочного масла. Для обсипання: горішки товчені, сах. пудра.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
477
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
27.07.2009
|
Інгредієнти Тісто:
1стакан сметани
0,5 склянки цукру
борошно
розпушувач
Внутренность:
родзинки, курага, чорнослив,
волоські горіхи
Крем:
На ваш смак:
1. Сметана + цукор (цукрова пудра)
2. Варена згущене молоко + слів. масло
Спосіб приготування Заводимо тісто консистенції як на вареники.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
457
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
23.07.2009
|
Інгредієнти Тісто; 1/2 ст. молока, 1/2 ст. води, 100гр. слівочн. масла, пошепКи солі 100гр . борошна, 4 яйца. Крем; 250гр. свежемороженной малини, 120 гр. сахара, 20гр. желатіна, 250 гр. м'якого сиру,250-300гр. слівок. Для прикраси; персики консервовані, малинка, кокосова стружка.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
351
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
21.07.2009
|
Інгредієнти Бісквіт:
10 охолоджених яєць (з холодильника);
2 ст. ложки води кімнатної температури;
10 ст. ложок дрібного цукру;
10 ст. ложок борошна в/с;
0,5 пакетика ваніліну;
1 ст. ложка коньяку (рома);
2-3 ст. ложки какао-порошку.
Крем:
0,7 кг. жирного м'якого сиру;
0,7 л.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
609
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
20.07.2009
|
Інгредієнти 5 яйц
1 ст. цукру
борошно
2 персика
суниця
сода/оцет
Спосіб приготування 1. Белок збиваємо з цукром, додаємо жовтки.
2. Соду гасимо оцтом.
3. Мука просеем.
Тісто має вийти, як сметана.
4. Порезать персики.
5. Смазать формачку маслом і обсипати манкою, що б пиріг не прилип.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
380
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
14.07.2009
|
Інгредієнти Борошно 3 ст.
Масло сл. 150 гр.
Яйце 1 шт.
Сметана сто гр.
Цукор 1,5 ст.
Розпушувач 1 пакет
Сіль
Ванільний екстракт
Слива солодка 400 гр.
Цукрова пудра
Спосіб приготування Розтопити масло. Смешать борошно з розпушувачем,
додати цукор (1 ст.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
438
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
11.07.2009
|
Інгредієнти Молоко - 1 стакан
Вода-0. 5 склянки
Дріжджі сухі - 1. 5 ст. ложки.
Рослинна олія - 0. 5 склянки
Цукровий пісок - 2 столові ложки.
Борошно - від 3,5 склянок і вище.
Щіпка солі.
Спосіб приготування Пропоную варіант відмінних булочок!
Смак нейтральний і підходить ця випічка для бутербродів і з м'ясом, і з джемом.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
464
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
05.07.2009
|
Інгредієнти Свіжий голець - 4 середніх рибки;
2 головки цибулі;
Масло вершкове - 30-40 гр;
Олія - 1 ст. ложки;
1 яйце;
Сіль на смак;
Перець і спеції - за смаком;
Тісто дріжджове - 1 порція.
Спосіб приготування Почастував мене добра людина свіжовиловлених Гольца.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
419
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
04.07.2009
|
Інгредієнти борошно 3 скл.
молоко 1 скл. тепле
цукор 3 ст. ложки
дріжджі 1 пачка сухих
сіль 1 ч. л.
маргарин 200 грам (розм'якшеного при кімнатній температурі)
***
для здобного тесту додати 3 яйця.
виставила, як варіант від abljabra, хоча є відмінності
Спосіб приготування Невелика передісторія: через 2 дні ми переїжджаємо в др.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
490
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
30.06.2009
| |