Інгредієнти 4 яйця
100 гр цукру
100 гр борошна
25 гр вершкового масла
Для прикраси:
Свіжі або консервовані фрукти і ягоди
Желе для торта Dr. Oetker
Спосіб приготування Яйця збити з цукром на водяній бані до стану мусу. Зняти з парової бані і продовжувати збивати до тих пір, поки маса не охолоне.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
487
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
16.08.2009
|
Інгредієнти БІСКВІТ:
Яйця - 3 шт.
Цукрова пудра - 150 гр.
Борошно - 200 гр.
Ванільний цукор - 1 пачка. (8 гр. )
Олія - 30 гр.
Розпушувач.
Сік дині - 50 гр.
Сирна Заливка:
Сир (5%) «еластичний» (не зернового) - 400 гр.
Вершки для збивання (33%) - 300 гр.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
334
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
15.08.2009
|
Інгредієнти 750 г очищених яблук без серцевини, сто мл сухого вина, 200 г цукру, 1 ч л меленої кориці, сто г родзинок, сто г мигдалю або інших горіхів. Листкове тісто.
Спосіб приготування Очищені і розрізані на шматочки яблука залити вином, посипати цукром і тушкувати до м'якості.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
460
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
11.08.2009
|
Інгредієнти 450 р. слоeного тесту.
1 яйце збити (виделкою, зовсім трошки)
3 яйця, сварeних круто
6 ст. л. сметани
1, 5 склянки варeного рису
зелень петрушки дрібно посіченою, 2 ст. л.
1 банка консервів. лосося
сік 1/2 лимона
сіль і перець
Спосіб приготування Духовку розігріти до 190 °.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
440
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
09.08.2009
|
Інгредієнти 2 порції дріжджового тіста;
1 яйце;
мелена кориця - 2 пучки;
300 гр мелених горіхів (будь-яких, у мене був фундук);
1 пакетик ванільного цукру або щіпка ваніліну;
сто гр меленого маку;
20 гр манної крупи;
300 мл молока;
180 гр цукрового піску;
масло вершкове або рослинне для змащування форми;
цукрова пудра для посипання.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
488
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
08.08.2009
|
Інгредієнти Для тіста: 100 г маргарину, 2 жовтки, 2 столові ложки цукру, 8 столових ложок борошна, 1 чайна ложка розпушувача для тіста, трохи солі.
Для начинки: 2 білки, 5 столових ложок цукру, 2 - 3 чайні ложки лимонного соку концентрованого або сік 1/2 лимона, 5 - 6 столових ложок кокосової стружки, 1 банку джему кислих ягід (200-240г).
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
387
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
04.08.2009
|
Інгредієнти Вода - 415 мл.
Вершкове (або соняшникова рафінована) НБУМБ 20 г.
Борошно пшеничне в \ с 580 м.
Вівсяні пластівці "Геркулес" сто р.
Цукор - 20 р.
Сіль - 10 р.
Насіння соняшнику обвалення - 50 г.
Дріжджі сухі - 2 чайних ложки.
Спосіб приготування заміс проводиться так ка і безопарному дріжджове тісто.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
364
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
04.08.2009
|
Інгредієнти Тісто для пампушок:
10 столових ложок кип'яченої води
2 столові ложки топленого сала
6 яєць
2 столові ложки борошна
Крем до пампушками:
1 літр молока
3-4 яйця
3-4 столові ложки борошна.
ванілін на кінчику ножа
150 гр вершкового масла
Коричневий цукор або цукрова пудра для обсипання
Спосіб приготування У каструльку наливаємо кип'ячену воду і додаємо топлене сало, если закипить досипати борошна - постійно помішуючи, зняти з вогню і поодному вбити яйця, замісити до тих пір, поки тісто перестане рватися.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
440
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
02.08.2009
|
Інгредієнти Борошно 40, цукор 3, маргарин 2,5, дріжджі 1, хурма 20, жир для смаження
Спосіб приготування Хурма пропускають через м'ясорубку, додають кип'ячену воду, борошно і все перемішують. З дріжджового тіста виробляють пиріжки і смажать їх у жирі.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
466
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
01.08.2009
|
Інгредієнти Маргарин (вершкове масло) -125 гр.
Вода-125 гр.
Борошно-250 гр.
Яйця-4-5 шт.
згущене молоко
Спосіб приготування Воду з маргарином на середньому вогні довести до кипіння і, постійно помішуючи, ввести муку. Повинен вийти досить щільні золотистий грудку.
Категория:
Випічка
|
Просмотров:
447
|
Добавил:
therrint
|
Дата:
30.07.2009
| « 1 2 ... 24 25 26 27 28 » |