Категории раздела

Мини-чат

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 0

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Календарь

«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзья сайта

  • Которых консультацию назначено.
  • Главная » Випічка
    Інгредієнти 4 яйця 100 гр цукру 100 гр борошна 25 гр вершкового масла Для прикраси: Свіжі або консервовані фрукти і ягоди Желе для торта Dr. Oetker Спосіб приготування Яйця збити з цукром на водяній бані до стану мусу. Зняти з парової бані і продовжувати збивати до тих пір, поки маса не охолоне.
    Категория: Випічка | Просмотров: 487 | Добавил: therrint | Дата: 16.08.2009

    Інгредієнти БІСКВІТ: Яйця - 3 шт. Цукрова пудра - 150 гр. Борошно - 200 гр. Ванільний цукор - 1 пачка. (8 гр. ) Олія - 30 гр. Розпушувач. Сік дині - 50 гр. Сирна Заливка: Сир (5%) «еластичний» (не зернового) - 400 гр. Вершки для збивання (33%) - 300 гр.
    Категория: Випічка | Просмотров: 334 | Добавил: therrint | Дата: 15.08.2009

    Інгредієнти 750 г очищених яблук без серцевини, сто мл сухого вина, 200 г цукру, 1 ч л меленої кориці, сто г родзинок, сто г мигдалю або інших горіхів. Листкове тісто. Спосіб приготування Очищені і розрізані на шматочки яблука залити вином, посипати цукром і тушкувати до м'якості.
    Категория: Випічка | Просмотров: 460 | Добавил: therrint | Дата: 11.08.2009

    Інгредієнти 450 р. слоeного тесту. 1 яйце збити (виделкою, зовсім трошки) 3 яйця, сварeних круто 6 ст. л. сметани 1, 5 склянки варeного рису зелень петрушки дрібно посіченою, 2 ст. л. 1 банка консервів. лосося сік 1/2 лимона сіль і перець Спосіб приготування Духовку розігріти до 190 °.
    Категория: Випічка | Просмотров: 440 | Добавил: therrint | Дата: 09.08.2009

    Інгредієнти 2 порції дріжджового тіста; 1 яйце; мелена кориця - 2 пучки; 300 гр мелених горіхів (будь-яких, у мене був фундук); 1 пакетик ванільного цукру або щіпка ваніліну; сто гр меленого маку; 20 гр манної крупи; 300 мл молока; 180 гр цукрового піску; масло вершкове або рослинне для змащування форми; цукрова пудра для посипання.
    Категория: Випічка | Просмотров: 488 | Добавил: therrint | Дата: 08.08.2009

    Інгредієнти Для тіста: 100 г маргарину, 2 жовтки, 2 столові ложки цукру, 8 столових ложок борошна, 1 чайна ложка розпушувача для тіста, трохи солі. Для начинки: 2 білки, 5 столових ложок цукру, 2 - 3 чайні ложки лимонного соку концентрованого або сік 1/2 лимона, 5 - 6 столових ложок кокосової стружки, 1 банку джему кислих ягід (200-240г).
    Категория: Випічка | Просмотров: 387 | Добавил: therrint | Дата: 04.08.2009

    Інгредієнти Вода - 415 мл. Вершкове (або соняшникова рафінована) НБУМБ 20 г. Борошно пшеничне в \ с 580 м. Вівсяні пластівці "Геркулес" сто р. Цукор - 20 р. Сіль - 10 р. Насіння соняшнику обвалення - 50 г. Дріжджі сухі - 2 чайних ложки. Спосіб приготування заміс проводиться так ка і безопарному дріжджове тісто.
    Категория: Випічка | Просмотров: 364 | Добавил: therrint | Дата: 04.08.2009

    Інгредієнти Тісто для пампушок: 10 столових ложок кип'яченої води 2 столові ложки топленого сала 6 яєць 2 столові ложки борошна Крем до пампушками: 1 літр молока 3-4 яйця 3-4 столові ложки борошна. ванілін на кінчику ножа 150 гр вершкового масла Коричневий цукор або цукрова пудра для обсипання Спосіб приготування У каструльку наливаємо кип'ячену воду і додаємо топлене сало, если закипить досипати борошна - постійно помішуючи, зняти з вогню і поодному вбити яйця, замісити до тих пір, поки тісто перестане рватися.
    Категория: Випічка | Просмотров: 440 | Добавил: therrint | Дата: 02.08.2009

    Інгредієнти Борошно 40, цукор 3, маргарин 2,5, дріжджі 1, хурма 20, жир для смаження Спосіб приготування Хурма пропускають через м'ясорубку, додають кип'ячену воду, борошно і все перемішують. З дріжджового тіста виробляють пиріжки і смажать їх у жирі.
    Категория: Випічка | Просмотров: 466 | Добавил: therrint | Дата: 01.08.2009

    Інгредієнти Маргарин (вершкове масло) -125 гр. Вода-125 гр. Борошно-250 гр. Яйця-4-5 шт. згущене молоко Спосіб приготування Воду з маргарином на середньому вогні довести до кипіння і, постійно помішуючи, ввести муку. Повинен вийти досить щільні золотистий грудку.
    Категория: Випічка | Просмотров: 447 | Добавил: therrint | Дата: 30.07.2009

    « 1 2 ... 24 25 26 27 28 »